Ben elendim o zaman.... :/Bel far açık açık demiş.dddd
Ben elendim o zaman.... :/Bel far açık açık demiş.dddd
bi an sorgulayınca devamı geldi işte yazmadım. ama öyle aç gibi değil elbette her bakmam da bi yerini süzüyorum :dYoo yüzden ele kadar inebilmişsin henüz çok da baştan aşaği değil gibi
Siz daha iyi bilirsiniz tabii kibi an sorgulayınca devamı geldi işte yazmadım. ama öyle aç gibi değil elbette her bakmam da bi yerini süzüyorum :d
aynen taktik ümstad aynen.Siz daha iyi bilirsiniz tabii ki
Her bakışta ufak ufak süzmelerden sonraki taktikleri heyecan ile beklıyoruz üstad...
Sen bize, biz sana taktiklerle hep işteaynen taktik ümstad aynen.
o yüzden bende kulakları cınlasın @keroLayn gibi bekarım zaten.
kelin merhemi olsa kendine sürermiş ben de bişiler öğrenir miyim diye geliyorum sitenin durumu benden kötüymüş meğer
işte bana böyle paylaşımcı gelin canımı yiyinSen bize, biz sana taktiklerle hep işte
vallahi baktığım kadının nerede olduğuna göre değişir..... mesela restorandaysa ne yediğine bakarım...... 🤔Sen nereye bakıyorsun en birinci kankam
Kero: ben ne alaka .s.saynen taktik ümstad aynen.
o yüzden bende kulakları cınlasın @keroLayn gibi bekarım zaten.
kelin merhemi olsa kendine sürermiş ben de bişiler öğrenir miyim diye geliyorum sitenin durumu benden kötüymüş meğer
Baştan aşaği süzdüyse eğer forumdan bir kadın olabilir kesin @alcatraz in tüyosunu okumuşturKadınlar nereye bakıyorlar peki🤔
Az önce bir kadın beni baştan aşağı süzdü
Sen nerden vardın bu kanıya ben kadının bakışlarını yakaladımKadiNlar Asla Birini SuzmEz yalaN heueheheh
Nerde durdu? :dKadınlar nereye bakıyorlar peki🤔
Az önce bir kadın beni baştan aşağı süzdü
dişi versiyonlarım çoğalmış piyasada ayolBaştan aşaği süzdüyse eğer forumdan bir kadın olabilir kesin @alcatraz in tüyosunu okumuştur
kanks kılışdar gibisin. konu bi şekilde sana uğrar :dKero: ben ne alaka .s.s
Rusyaya meteor düşse sorumlusu kero zatenkanks kılışdar gibisin. konu bi şekilde sana uğrar :d
rivayete göre titanik konusunda da parmağın varmış kanks. ööle diollaaaRusyaya meteor düşse sorumlusu kero zaten
O yalan haber kanks, o zamanlar beni geç anam babam bile c vit formuna ulaşamamıştırrivayete göre titanik konusunda da parmağın varmış kanks. ööle diollaaa
kanks konuyu dagıtmadan kızlar erkeklerin neresine bakar mesela ?O yalan haber kanks, o zamanlar beni geç anam babam bile c vit formuna ulaşamamıştır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.