korkma hayvan degil erkek egitiyolarTel no yazmış kdhkjrk korkunç, bunlara hayvan emanet etmemek lazım
korkma hayvan degil erkek egitiyolarTel no yazmış kdhkjrk korkunç, bunlara hayvan emanet etmemek lazım
Yorumlarınla beni öldüreceksin sjsjTel no yazmış kdhkjrk korkunç, bunlara hayvan emanet etmemek lazım
korkma hayvan degil erkek egitiyolar
Uygulamalı öğretiyorsa ne yapacağiz@Chen arasakmien azindan temel bilgileri ögreniriz kdkdfj
yanlis yapiyosun :))))uygulamali ögretiyorsa @scope cagiririz kskjdk
iste dogrusunu ögrenmek icin aricam zatenyanlis yapiyosun :))))
dogrusunu baskasi uzerinde ogren ben bilmiyorumiste dogrusunu ögrenmek icin aricam zaten![]()
dogrusunu baskasi uzerinde ogren ben bilmiyorum
@Küboo veriyor eğitimiEğitim var dediler geldik
okunmuş pirinç ye derslerden önce eğitimi 10 numara@Küboo HOCAM egitimlere ne zaman basliyoruz. Ogrenmek icin sabirsizlaniyorum heycanliyim hdhdh
@Küboo HOCAM egitimlere ne zaman basliyoruz. Ogrenmek icin sabirsizlaniyorum heycanliyim hdhdh
yaaa niye söyledinn hoca olmak için tecrübe edinirdin üstlerinde deneyler yaparaköncelikle bu videonu izlemeni istiyorum, sonra hala egitim istiyorsan o kadini aramam gerekiyor, daha tam HOCA oldugumu sanmiyorum![]()
Sadece pirinç işe yaramıyor mu? Püf noktası okunmuş olması mı ?okunmuş pirinç ye derslerden önce eğitimi 10 numara
öncelikle bu videonu izlemeni istiyorum, sonra hala egitim istiyorsan o kadini aramam gerekiyor, daha tam HOCA oldugumu sanmiyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.