Sen de istiyorsun ki hep çiçek böcekBeni kaybetmek isteyen kız; Dengesiz duygulara sahip olsun, kibirlensin, saçma sapan hareketler yapsın yeter. Hele bir de bir gün iyi, bir gün kötü ruh haline sahip oluyorsa tadından yenmez. Hayatıma bir daha sokmamak üzere kovalarım.
Yüzüne dahi bakmam.
Trip de enflasyon gibidir. Birazı güzeldir, fazlası ekonomik dengeleri bozar. O sebepten miktarında enflasyon her zaman ekonomileri yukarı çeker. Tabi burada ekonomi dediğimi ilişki & aşk olarak algılayabilirsin.Sen de istiyorsun ki hep çiçek böcek
Trip attırmayıp gönlünü edecek garantiler veriyor musun :d
O bizim gibi Koç'lar için geçerli değil. Bir kere kaybettiler mi, geri dönüşü olmuyor maalesef.Kaybetmeye calisirsan daha cok baglarsin, cinsiyet önemli degil kacan kovalanir hesabi?
O bizim gibi Koç'lar için geçerli değil. Bir kere kaybettiler mi, geri dönüşü olmuyor maalesef.
Ben kimseye dönmedim. Ayrıca kim nereden döner niye döner niçin döner onu bilmem ama sadece toplar sürekli dönerler. 🤣 🤣 🤣 🤣Yoo gayet te geri döndü eski yillarda, fazla da abartmayalim varoluṣumuzu .p
İkisinde denge olmak zorunda zaten. Çok fazla öküzlük ile çok fazla çıt kırıldım romantizmi hoş kaçmıyor. Ben zaten romantik bir adam değilim de, çok da fazla öküz olmamaya özen gösteriyorum.İlgili ve ilgisiz davranmanın tozunu abartın iki cins içinde yeterli bence.
Kendinin farkındasın demek:)İkisinde denge olmak zorunda zaten. Çok fazla öküzlük ile çok fazla çıt kırıldım romantizmi hoş kaçmıyor. Ben zaten romantik bir adam değilim de, çok da fazla öküz olmamaya özen gösteriyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.