Evi ya da odasını oyuncaklarla doldurmamalı
Hangi oyuncaklar 😆😜
Bu kesin bilgimi hocam djsjs sonra bunlarla görüşme demesin 🥲Sadece kızlarla değil erkeklerle de arkadaş olabilen kadınlar erkeklere daha çekici geliyor.
Evi ya da odasını oyuncaklarla doldurmamalı
Bu kesin bilgimi hocam djsjs sonra bunlarla görüşme demesin 🥲Sadece kızlarla değil erkeklerle de arkadaş olabilen kadınlar erkeklere daha çekici geliyor.
Hangi oyuncaklar 😆😜
Bu kesin bilgimi hocam djsjs sonra bunlarla görüşme demesin 🥲
Ölü olmasindan iyidirKuş uçtu beybi
Yapma, yanariz...Ölü olmasindan iyidir
Rakı içen, gamzesi olan , kıvırcık saçlı , tercihen kominst bi kadın, ufff yemede yanında yat.
Kadınlar da erkeği hatalarıyla beraber olduğu gibi severler, sonra da değiştirmeye çalışırlar hocam 🚬Erkekler kuşu, uçup havada süzülürken, şen seslerler çıkarıp mutluyken sever, neşesine aşık olur sonra sahiplenip kafese kapatırlar
Kuş artık mutlu değildir, erkek sahip olduğu için mutludur ama sonra şikayetçi olur
Sen böyle değildin?
Erkek tavlayana dek büyük gayretler sarfettiği kadınla yaşarken, çok özverisiz çok başina buyruk tüm göstereceği emeği ilk etapta veriyor, kadınlar her zaman bu tuzağa bile isteye düşmeye hazırız ilgisevici olduğumuzu bildiğinizden hep bu hamlelerKadınlar da erkeği hatalarıyla beraber olduğu gibi severler, sonra da değiştirmeye çalışırlar hocam 🚬
Elbette beş parmağın beşi de bir değil ama ben yazdığım sözdekileri yaşadım şahsen. Mesela meslekteki aktifliğim ve ön plana çıkıyor olmam en başlarda hoşuna gidiyorken sonradan bundan şikayetçi olmak gibi, çoğaltılabilir örneklerErkek tavlayana dek büyük gayretler sarfettiği kadınla yaşarken, çok özverisiz çok başina buyruk tüm göstereceği emeği ilk etapta veriyor, kadınlar her zaman bu tuzağa bile isteye düşmeye hazırız ilgisevici olduğumuzu bildiğinizden hep bu hamleler
Aslında sonrasında da aynı sekilde devam etse bir değişim istemeyiz
İlginizi kaybettiğiniz için değişim istiyoruz yoksa herkes yetişkin birey tımar etmek gibi gayemiz yok sadece ilk aşık oldukları adamı arıyorlar bambaşka biri olsun derdinde değil hanımlar
Ee çözüm basit, seni sevmemiş mesleğini sevmişElbette beş parmağın beşi de bir değil ama ben yazdığım sözdekileri yaşadım şahsen. Mesela meslekteki aktifliğim ve ön plana çıkıyor olmam en başlarda hoşuna gidiyorken sonradan bundan şikayetçi olmak gibi, çoğaltılabilir örnekler
sonra da mesleğimden mi vazgeçmişEe çözüm basit, seni sevmemiş mesleğini sevmiş
Kıvırcık saç mı.? Peki gözleri ne renk olsunRakı içen, gamzesi olan , kıvırcık saçlı , tercihen kominst bi kadın, ufff yemede yanında yat.
işin özeti şu, aşkın gözü kördür. aşıkken o kişinin eksikleri, hataları gözüne batmıyor. çevrendeki uyaranları da göz ardı ediyorsun, engel olmaya çalışıyorlar diye kızıyorsun onlara. ama aşk perdesi aralandıkça eksikler ve hatalar gözüne batmaya başlıyor, huzurunun devamı için de giderme çabaları başlıyor ve sıkıntılar baş gösteriyor.Bu konu cinsiyet ayirt etmiyor sanirim, insanlar sevdigi kisiyi önce katlanirim, aman bisey olmaz, evlenince gecer degisir diye mi seviyor acaba? Ama açıkçası büyüklerimizde bu konuda iyi örnek degil, eskiden hatirliyorum, ben bir sevgilim hakkinda sikayet ettiğimde büyüklerden biri olsun o zamanla gecer, evlenince düzelir demişti... 21 yasindaki bir kiza dersen inanir
işin özeti şu, aşkın gözü kördür. aşıkken o kişinin eksikleri, hataları gözüne batmıyor. çevrendeki uyaranları da göz ardı ediyorsun, engel olmaya çalışıyorlar diye kızıyorsun onlara. ama aşk perdesi aralandıkça eksikler ve hatalar gözüne batmaya başlıyor, huzurunun devamı için de giderme çabaları başlıyor ve sıkıntılar baş gösteriyor.
Ya baksana bu kadar özellikte bile uyan yok, birde gözle seçenekleri daha düşürmeyeyim :-)Kıvırcık saç mı.? Peki gözleri ne renk olsun
kavgacı ve olmadık zamanda sorun çıkaranlardan çok çektim, uyumlu olsun ve çekici gelsin yeter bana şahsenBu arada kimse ideal kadınıyla birlikte değil ÇÜNKÜ ÖYLE BİR KADIN YOK Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.