Abi çay taze dediklerinde bile miİnanmış gibi yapmıyorum inanıyorum
O hep bayat oluyor zaten be Vera. 15 yıldır aynı çay ocağında çay içerim hep aynı lafı duydum 😀Abi çay taze dediklerinde bile mi
Simit taze mi yeni çıktı bir isiriyorum dişim kopuyor her seferinde inanmış gibi yapıyorum 😆O hep bayat oluyor zaten be Vera. 15 yıldır aynı çay ocağında çay içerim hep aynı lafı duydum 😀
Bir keresinde akşam saat 21:30 gibi eve gidiyorum, çay ocağından seslendiler İbo çay taze diye. O saatte nasıl taze olabilir ki yani, kim gider o saatte çay ocağına 😀😀Simit taze mi yeni çıktı bir isiriyorum dişim kopuyor her seferinde inanmış gibi yapıyorum 😆
Mecbur inanmış gibi yapıp daldın mi muhabbete 🤪Bir keresinde akşam saat 21:30 gibi eve gidiyorum, çay ocağından seslendiler İbo çay taze diye. O saatte nasıl taze olabilir ki yani, kim gider o saatte çay ocağına 😀😀
Aynen öyle yaptım, şimdi çağırdıkta tenezzül etmedin demesinler diye 😀Mecbur inanmış gibi yapıp daldın mi muhabbete 🤪
Tamam arkadaşlar bizim oyumuz çaya. Taze olduğuna inanmış gibi yaptık.Aynen öyle yaptım, şimdi çağırdıkta tenezzül etmedin demesinler diye 😀
Çok güzel inanırızTamam arkadaşlar bizim oyumuz çaya. Taze olduğuna inanmış gibi yaptık.
Çaktırma:))))Çok güzel inanırız![]()
Biz net insanlarız Vera. Yüzümüze bakınca kalbimizden geçenler okunur, hiç saklayamayız :)Çaktırma:))))
Değil misin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.