o duygusal maskelerinin altında ne sinsi ne içten pazarlıklı ne üst düzey manipülasyon yeteneğine sahip varlıklardır onlar ah bi bilsen 🚬Balıklar böyle miymiş ya
genelde duygusallıklarıyla bilinirler.
o duygusal maskelerinin altında ne sinsi ne içten pazarlıklı ne üst düzey manipülasyon yeteneğine sahip varlıklardır onlar ah bi bilsen 🚬Balıklar böyle miymiş ya
genelde duygusallıklarıyla bilinirler.
Ay bu kadarını bilmiyordum dikkat etmek lazım o zaman.o duygusal maskelerinin altında ne sinsi ne içten pazarlıklı ne üst düzey manipülasyon yeteneğine sahip varlıklardır onlar ah bi bilsen 🚬
ay sürekli negatif ağlak küsen insanlar oldukları kısmına girmedim bileAy bu kadarını bilmiyordum dikkat etmek lazım o zaman.
evet ya her şeye ağlıyorlar alınıyorlar uğraşmak zor biraz öylelerinle. yani herkes bi koç olamaz şimdiay sürekli negatif ağlak küsen insanlar oldukları kısmına girmedim bile
misal benim yeğenler de balık geçen görüntülü konuşurken ben seni çok özledim diye ağladı, koç burcu dirayetinin esamesi yok onlarda
gurban olurum ben kendimee...........evet ya her şeye ağlıyorlar alınıyorlar uğraşmak zor biraz öylelerinle. yani herkes bi koç olamaz şimdi
Bence de olmalısıngurban olurum ben kendimee...........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.