Gülü seven Kaşıntısına katlanır artık jfjdKasindirmasin onlar da djsjsj
Gülü seven Kaşıntısına katlanır artık jfjdKasindirmasin onlar da djsjsj
Ben bir koç burcuyum ve oldukça da kavgacıyım.
Hiç önemli değil her zamanOnu hissettirdin, merak etme
Hiç önemli değil her zaman
Çok da sevimli pisi modun da değiliz yani.Cok ta poncik kalpleri var ama hic dışa da vurmaz bu koçlar 😄🤭
Kavganın ortasında kolunu dişlerim ne kavgacısıymış en tatlış ponçiklerinden birisin forumun neee kavga mı kavga ettiğin kimse o çıkartmıştır 🤣🤣🤣🤣ben arkadaşlar
çok mu poncik görünüyorum zjjxkx ula ne çok duydum bu lafı bu araKavganın ortasında kolunu dişlerim ne kavgacısıymış en tatlış ponçiklerinden birisin forumun neee kavga mı kavga ettiğin kimse o çıkartmıştır 🤣🤣🤣🤣
Manyaklık başka kavgacı olmak başka ama manyak değilsin demedim 🤣🤣🤣🤣çok mu poncik görünüyorum zjjxkx ula ne çok duydum bu lafı bu ara
halbuki tam bir manyağımdır kzndkdk
nunu istanbula gel nolurManyaklık başka kavgacı olmak başka ama manyak değilsin demedim 🤣🤣🤣🤣
Dedim mi hayır demedim 🤣🤣🤣
Sıcakk burda kuru sıcak İstanbul'da nemli sıcaknunu istanbula gel nolur
istanbula kusmak istiyorum inan çok haklısın çiçeğimSıcakk burda kuru sıcak İstanbul'da nemli sıcak
Ben. Nası gelem valla gelemiyom denizede gitcektik oysa çok sıcak olunca gerisin geri gelmedim 🚬
Kalabalığı ayrı ben küçücük semtte yaşıyom bir ucuna 1 buçuk saate yürüyom münübüsler hemen hemen hep boş alıştım 🚬🚬🚬🚬
İlk bahar falan gelebilirim
Valla eşim çalışmasa kediyi mediyi kucaklıcam kamp mamp bir şekil ağaç altı bir yere gidecem 🤣🤣🤣🤣istanbula kusmak istiyorum inan çok haklısın çiçeğim
sabahın 5inde uyanacamValla eşim çalışmasa kediyi mediyi kucaklıcam kamp mamp bir şekil ağaç altı bir yere gidecem 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.