Bunlar nasıl böyle fenomen oluyorlar ya :/Fenomen oldukları için parası var
Sanirim silikonlarından başka bir işlevi de yok
Bunlar nasıl böyle fenomen oluyorlar ya :/Fenomen oldukları için parası var
Sanirim silikonlarından başka bir işlevi de yok
İnsanların bir kısmı beğeniyor estetiği gizli gizli merak ediyor bir kısmı linçliyor derken dikkat çekiyorlar işteBunlar nasıl böyle fenomen oluyorlar ya :/
Ayy onlar hep estetik seviyor zatenİnsanların bir kısmı beğeniyor estetiği gizli gizli merak ediyor bir kısmı linçliyor derken dikkat çekiyorlar işte
Türk basınına kadar yansımış
Erkeklerden söz etmiyorum bile onlara zaten kadın olsun her türlü bakıyorlar jfsksk
Yaaa iyi de erkekler doğal olanı anlamıyor ki............arkadaşlar genelleme yapmazsak sevinirim yalnız ben doğallıktan yanayım. lütfen rica ediyorum
@Chen @Pluviofil
allah razı olsunAnca böyle bir estetik gördüğünüzde estetikli dersiniz çünkü anormal olduğundan
Yiağğhhh estetiksiz severim diyenler de estetikliyle aldatıyorhayır estetik popüler kültürün getirdiği bi şey. insta gibi yerlerde gözümüze soka soka zorla kabul ettirdiler @Chen
neyse sosyal medyanın şeylerinden bahsetmek istemiyorum ama şöyle ki ben suratta yastık izi seviyorum mesela.
dağınık saçları makyajsız haliyle biri olsa tamam işte bana yeter kajdsa
ayrıca hafif makyaj olabilir niye olmasın doğal da olabilir.
ama abartı aslaaa kasjdasd
allah razı olsun
o aldatanın karaktersizliği. beni ilgilendirmezYiağğhhh estetiksiz severim diyenler de estetikliyle aldatıyor
Onuuu napcazzzzzz çiçem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.