ablacım napalım yanlış erkeğiz uzak durun mu diyelim?Konuda herkes dogru erkek olduğunu yazmış![]()
ablacım napalım yanlış erkeğiz uzak durun mu diyelim?Konuda herkes dogru erkek olduğunu yazmış![]()
abicim biraz sakin olurmusunuz kadınlar yanlış erkek seviyor ondan dedim çok pardon doğru erkek beyablacım napalım yanlış erkeğiz uzak durun mu diyelim?
ablacim sakin olamam susar mısınabicim biraz sakin olurmusunuz kadınlar yanlış erkek seviyor ondan dedim çok pardon doğru erkek bey
tabii tabiki susarimablacim sakin olamam susar mısın
Kendilerine göre doğru oKonuda herkes dogru erkek olduğunu yazmış![]()
sevgili piraye herkes "benden iyisinimi bulacak" kafasında olduğu için herkesin doğrusu kendi bünyesinde şekil aliyor ama gerçek öyle değil iki insanin her açıdan uyumlu olmasi zor fakat arada uyuşan şeyler olunca kriter yada kaliplasmis herşey söz konusu olmuyor bu her zaman böyledir )Kendilerine göre doğru o
Doğru kişi kim ozamanBunun için ilk önce doğru insan olmak gerekir.
Edit: Ben doğru kişi miyim peki? Hayır.
Bilemiyorum Piraye.Doğru kişi kim ozaman
Hayatımda en uzun süre durabilen erkeksin 🤓efendim
Okuyunca şöyle oldumHayatımda en uzun süre durabilen erkeksin 🤓
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.