zayıflayan kadınlar matinemize hoş geldin bitanemm 💞💞💞
zayıflayan kadınlar matinemize hoş geldin bitanemm 💞💞💞
ilaçların etkisiyle lüzumsuz alınmış kilolar var diyelim...... 🤣🤣🤣Hosbulduk bebitoom, bende cok yok ama biraz hafifleme diyelim jdjdjdjs siz bayaaa motavsyonlusunuzz tam destek hep destek
ilaçların etkisiyle lüzumsuz alınmış kilolar var diyelim...... 🤣🤣🤣
Yemediğin ekmekteki kalori kadar kalori şu susamcıklarda yok mudur? Ben öyle biliyorum, belki yanlış biliyor olabilirim. Afiyet olsun!
nunukom nerde tabağın ewjehsjs
desteğini de seni de yirim 💞💕💖🌸🦋💓💖💞💕🦋Hatirliyorum azmine hayranim kuzumm maşallah 🤩🤩🤩
susam değil onlar 🤣🤣🤣 keten tohumuYemediğin ekmekteki kalori kadar kalori şu susamcıklarda yok mudur? Ben öyle biliyorum, belki yanlış biliyor olabilirim. Afiyet olsun!
desteğini de seni de yirim 💞💕💖🌸🦋💓💖💞💕🦋
jsjdjd kaç kalori bi kıt gobiş 🥺🥺🥺Tamam şey, beni yeme de jdjdhdjshdbdhbdjdjdbd
Saka saka göbisimden bi ısırık verebilirim 🥳🥳🍭🤩😎
Demekki bilmiyormuşum 😄😄susam değil onlar 🤣🤣🤣 keten tohumu
sindirime iyi geliyor
jsjdjd kaç kalori bi kıt gobiş 🥺🥺🥺
🤣🤣
kaç yaşında öğrendim... bişey deniycem.....Demekki bilmiyormuşum 😄😄
Keten helva aklıma geldi ve bu yaşta bu bilgiyi öğrendim...
Keten Helva : Pişmaniye.
wjjahejsh ya gerçekten yanımda olsan şuan bebek gibi ıstırırdımAz yaa cok degil, cok istiyorsan kaba ete kıt at 🤣🤣🤣
33-34 gibi bişey.kaç yaşında öğrendim... bişey deniycem.....
🤔🤔🤔🤔33-34 gibi bişey.
Dieti bozdum 🥲
nunukom nerde tabağın ewjehsjs
😱😱😱😱Dieti bozdum 🥲
Yarın devam edebilir miyim.
Çok kalabalık ev 1 günüm vardı kuzenlerimde 1 2 yılda bir görüyom.
Cips baklava aburcubur ve profiterol yedim. 😰
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.