bende minik bi kuş olmak istiyorumBiraz daha ısrara söylerim
nolur söyle 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
bende minik bi kuş olmak istiyorumBiraz daha ısrara söylerim
Koç burcu benzetilmeyi pek sevmeyebilir aman diyeyimbu sey degil mi ya @pumpkin shzhsvdvs
bende minik bi kuş olmak istiyorum
nolur söyle 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
hangisi koç vjdnfnKoç burcu benzetilmeyi pek sevmeyebilir aman diyeyim
İkiside lkndmflikgfhangisi koç vjdnfn
kanki olak mıYaa üzülürken gülesim girdi yaaa çok iyi
xjxndndhdhdİkiside lkndmflikgf
Kankişto bile oluruz bence hiç bir engel yokkanki olak mı
kaaankiştommmmmKankişto bile oluruz bence hiç bir engel yok
O kimHazır mısınız kahramanı görmeye ?
kendi kendini mi atarsın ben mi atayım penceredeng dhfbbf
Ay sen beni çok güldürüyorsun ya Sjsjsjskendi kendini mi atarsın ben mi atayım penceredeng dhfbbf
ben kendimi bile güldüruyorum fjdhfhhd sen tek degilsin ghdht nee yapimmm beee gecmiyo zaman yoksaaAy sen beni çok güldürüyorsun ya Sjsjsjs
Ben bu arkadaşı denedim yarım pakedi evde duruyor yoğurtlu moğurtlu bişe yaptım bir tariften tadı çok kötü geldi tüketemedim.
Tamda o yoğurtlu tarif bir harika vazgeçme derim :)Ben bu arkadaşı denedim yarım pakedi evde duruyor yoğurtlu moğurtlu bişe yaptım bir tariften tadı çok kötü geldi tüketemedim.
Söylediğin tarifi alırsam denerim
Acı gerçek tokat attı şuan.Tamda o yoğurtlu tarif bir harika vazgeçme derim :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.