işte böyle şeylere hemen düşüyorumEvet tanıdım ve çok sevdim🤗
en kötü özelliğim zjxjjddj
bende seni çok sevdim güzellik🤍🤍
işte böyle şeylere hemen düşüyorumEvet tanıdım ve çok sevdim🤗
Tahin tok mu tutuyor 😯Pekmez yok ama. Sadece çekilmiş tahin. O kadar yiyemezsin ya yoğun olduğu için kesiyor.
açlık arkadaşım mı jabzjzbskdbksjdkdbdjValla bilmiyom hiç bişe anlamadım 🤣🤣🤣
Ben bana şaka yapıyor sandım 🤣🤣🤣
Canımsın sağol açlık arkadaşım benim 🥰
Yaptım güzel kahvaltı bozmadım bu sabah 💞
Gülmek kalori yakıyor gül kız tüm gün espri yapıp kalori yakalım 🤣🤣🤣🤣açlık arkadaşım mı jabzjzbskdbksjdkdbdj
uzun bir süre buna gülecem
Benim deneyimim de evet. Marketteki lerden değil. Önünde çekilen yoğunlarda. Denemeni tavsiye ederim.Tahin tok mu tutuyor 😯
kalori yakalım demişken benim elimi kaldırasım gelmiyorGülmek kalori yakıyor gül kız tüm gün espri yapıp kalori yakalım 🤣🤣🤣🤣
Ya @nunu lütfen yayın yap yarım saatte olsa. Gönlümüz açılsın.Sonra zayıflayınca nasıl zayıfladın diyenlere çok güldüm deriz 🤣🤣🤣
Hiç çektirip tüketmedim.Benim deneyimim de evet. Marketteki lerden değil. Önünde çekilen yoğunlarda. Denemeni tavsiye ederim.
Açken öyle oluyor yakalori yakalım demişken benim elimi kaldırasım gelmiyor
spor yapamıyorum 🤣🤣
Annemlerdeyim sürekli misafir trafiği var 2 teyzem başka ilden geldi toplam 3 teyzem annem aynı yerde olunca sürekli bir kalabalık ancaa cumartesi gününden sonra yapabilirim.Ya @nunu lütfen yayın yap yarım saatte olsa. Gönlümüz açılsın.
Açken öyle oluyor ya
Ben videodan yaparak zayıflamıştım geçen yaz.
View: https://youtu.be/cvEJ5WFk2KE
Böyle eğlenceli bulduğun bir müzik açıp yapınca koymuyor
Hatta kankim var bitane onla kamera açıp yapıyorduk 🤣🤣🤣
Birbirimize gülüyorduk 🤣🤣🤣
Oluruz ayıpsın 🤣🤣🤣benim spor kankim yok diye mi böyleyim
bende az önce yoğurtlu makarna yedim allah beni kahretmesinOluruz ayıpsın 🤣🤣🤣
Ya birbirini gazlayacak diyet kankisi güzel oluyor.
Ben söyle yaptım böyle yaptım anlatınca kalkıp yapasın geliyor 🤣🤣🤣
Ya koca bir tabak yeme makarna ye yanibende az önce yoğurtlu makarna yedim allah beni kahretmesin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.