tanrım bütün kötü adminleri sen affetsen ben affetmem... radyoda da boşuna bergen çalmıyorduk...
Şimdi TANRI nın neden bütün duaları kabul etmediğini daha iyi anlıyorum arkadaşlar teşekkürler
adam şuraya altı üstü iki emoji koyacak, şu evreni ben yarattım havalarına bak yahuama sen tanrı mısın holi
adam şuraya altı üstü iki emoji koyacak, şu evreni ben yarattım havalarına bak yahu
not: şaka şaka, durduk yere banlanmayalım şimdi:)
aynen @pumpkin ciğim böyle devam, fazla yaklaşmazsan sevinirim...yok ben seni uzaktan seviyor ve takip ediyorum, banlanmana müsaade etmem
aynen @pumpkin ciğim böyle devam, fazla yaklaşmazsan sevinirim...
Biraz şirk koşmak gibi oldu ama, İroni yaptığımın farkındasınızdır umarım hocam. 🤗adam şuraya altı üstü iki emoji koyacak, şu evreni ben yarattım havalarına bak yahu
not: şaka şaka, durduk yere banlanmayalım şimdi:)
Beni beni Serçeni.?artık seni de sevmiyorummm (((
Beni beni Serçeni.?
Asla...kararsızım şu an, yakında beni örseledin mi söle, ona göre cevaplıcam ((((((((((((((
hangi mesajda kullanacaksın hemen söyle cjdnfnx zhzbs aniden dislike isteği gelmez insana xbxbsbMerhaba dislike emojisi gelebilir mi ?
Beğenmediğimiz mesajlar için varmı bilmiyorum ama ben görmedim
Eline sağlık @HolySpectre zaten benim bir emoji talebim de yoktu ama yine de olsundu. Olanlar bile fazla geliyor bana zaten😁Biraz şirk koşmak gibi oldu ama, İroni yaptığımın farkındasınızdır umarım hocam. 🤗
Dislike emojisine gelecek olursak, ya şuan mevcut olan tepkilerden birini kaldırmamız gerekecek, yada eklemeyeceğiz. Sebebi de; Her eklediğimiz tepki emojisi sunucuya daha fazla yük biriktiriyor olmasından kaynaklı bir durum. Dolayısıyla forum yavaşlıyor. Bunu hiç birimizin isteyeceğini sanmıyorum.
suC a atmak istedim çok Sjsjjshangi mesajda kullanacaksın hemen söyle cjdnfnx zhzbs aniden dislike isteği gelmez insana xbxbsb
elin değmişken benim @Küboo ya attigim insta postuna da atar mısın , ben kendi kendime yapamıyorumsuC a atmak istedim çok Sjsjjs
Ama gelmedi ki daha eklenmemiş hem kübo kızar kendi işini kendin gör Sjssjelin değmişken benim @Küboo ya attigim insta postuna da atar mısın , ben kendi kendime yapamıyorum
@Küboo kızdı zaten artık çoook geç vndnfndAma gelmedi ki daha eklenmemiş hem kübo kızar kendi işini kendin gör Sjssj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.