Post Mortem fotografciligi var.
Onlar da baya baya Dark ya.
Onedio dan bir yazi paylasayim Cherry hanimcigim..Paylasirsan sevinirim @Süreyya `cim . 😘
Ben hosuma gidenleri ( moda göre ) paylasmayi düsünüyorum .
Yani hissetiklerimi.
Onedio dan bir yazi paylasayim Cherry hanimcigim..
https://www.google.com/amp/s/amp.on...tem-olu-fotografciligi-55-olu-hatirasi-328485
Zaten ölüm dedigimiz olgu, hep geri kalanlari ilgilendiriyor genel anlamda.bu Resimlerin kismen hikayelerini duymustum.
Ölmüslerle resim cekilmek. cidden cok fena ya. Hangi psikolojiye sahip olmak gerek , ne bileyim.
Zaten ölüm dedigimiz olgu, hep geri kalanlari ilgilendiriyor genel anlamda.
Hatira icin cekilmis fotograf bunlar.
Bazilarinda hic ölmemis gibi duruyorlar.
Ölüme olan tutum, zamanla degisiyor..
Döneme ait bir psikoloji gelisiyor.
doğum ve ölümü mü anlatmışlar acaba
doğum ve ölümü mü anlatmışlar acaba
Senin konsept daha estetik Cherry hanimcigim..güzel seyler konusalim, görelim.:)
işte nick olarak kullandığım grubun ve akımın öncüsü kral scot conner baba
Xasthur grubunun kurucusu zaten "one man band" tek kişik gruptanimiyorum ama bir ara tanisiriz conner abimle : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.