Çocukların Cinsiyet Kimliğinin Oturması için Ebeveynlere Ne Görevler Düşmektedir?

Alice

Altın Üye
Tüm dünya ülkelerinde yavaş yavaş çığ olmaya başlayan cinsiyetsizleştirme çalışmalarına nefretle bakıyorum. Evet sadece bakabiliyorum elimden bişey gelmiyor. Eğitim evde başlar, öğrenmek sokakta devam eder fakat anne babalar neler yapmalı sizce?

• Beğen
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Erkek erkek gibi, kız kız gibi yetiştirilmeli. Kızlar barbie bebekle, erkekler yarış arabalarıyla oynatılmalı.

Hiç umurumda olmaz kısıtlanıyormuş velet yok müdahale oluyormuş yok o kararını versinmiş. İbne veya lez olacağına böyle olsun.

Ha bu arada oğlunuzu " paşam " kızınızı da " prensesim " diyerek büyütmeyişn. Sik gibi bir insan oluyorlar sonra..

Alice

Altın Üye
Erkek erkek gibi, kız kız gibi yetiştirilmeli. Kızlar barbie bebekle, erkekler yarış arabalarıyla oynatılmalı.

Hiç umurumda olmaz kısıtlanıyormuş velet yok müdahale oluyormuş yok o kararını versinmiş. İbne veya lez olacağına böyle olsun.

Ha bu arada oğlunuzu " paşam " kızınızı da " prensesim " diyerek büyütmeyişn. Sik gibi bir insan oluyorlar sonra..

Erkek kıtlığı açık ara önde gibi '))

• Beğen
Tepkiler: Eru
Üst Alt