Bütün yükü erkek çekiyor
Üretim kısmında asdfgjk 😂Bütün yükü erkek çekiyor
Dur şimdi belalı 3 lü çete Chen cerry vera görmesin gelirler darlarlar beniÇocuk tek başına yapılan bir şey mi ki?
Al geldi işteSanki ömrü çocuk yapmakla geçmiş ne yükü çektin allasen @Es1967 jfjdj tek korkun büyük mm altında kalıp eziyet çekmek bence
@Cherry biri seni özlemişAl geldi işte
Şimdi cherry de damlar
AnaaaaKoca koca memelerin altında kalasıca @Es1967
Ben dedim kızlara @Es1967 kesin büyük meme seviyor da bahane ediyor diye bildim bildim bildimAnaaaa
Ben seni unutmuşum bi de sen vardın doğru ya :d
Kadın sarışınsa neden olmasın
Siz kızlarla wp ta toplanmış beni mi çekiştiriyorsunuz :dBen dedim kızlara @Es1967 kesin büyük meme seviyor da bahane ediyor diye bildim bildim bildim
Üzgünüm kızlar kendimi ele verdimSiz kızlarla wp ta toplanmış beni mi çekiştiriyorsunuz :d
Üzgünüm kızlar kendimi ele verdim
Ne konuşuyonuz mesela ?Üzgünüm kızlar kendimi ele verdim
Sır vermemNe konuşuyonuz mesela ?
Ay çok yakışıklı keşke benim olsa diyen oldu mu :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.