Bu doğruları söyleyen üye neden daha sık gelip bizi bilgilendirmiyor?Açtırmayın bayramlık ağzımı şimdi bana.
Sorunun cevabı tabi ki oransal olarak hem de yüksek yüksek yüksek bir oranda kadınlar.
Erkeğe romantizm vs.. bişi gerekmiyor. Merhaba desin yeter diyeceğim de ona bile gerek yok sanırım. İstisnalar harici erkekler için nefes önemlidir diyorum...
Sanırım orta yaş ve emekliliğin verdiği bunalım kaynaklı olabilir. Yada hafiften bir andropoz başlangıcı da olabilir bilmiyorum.Bu doğruları söyleyen üye neden daha sık gelip bizi bilgilendirmiyor?
Takılınmamalı mi hocamCinsellikte romantizme takilanlar
Hic birseye takinilmamakii cekirgeeTakılınmamalı mi hocam
Bodoslama ilerle diyorsun hocamHic birseye takinilmamakii cekirgee
Yoo oyle bir sey de demiyorumBodoslama ilerle diyorsun hocam
Ee hocam bir pusula ver biz cahillereYoo oyle bir sey de demiyorum
VerememmmEe hocam bir pusula ver biz cahillere
Neyse bende gönlümün aktığı yere akarım. Oldu da bitti maşallahVerememmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.