Foyanız meydana çıkmış. Sana bişey diyemem aşk çocuğusun sen, kötü erkeklere diyorum benNolmuş
Sen de ne fenasın Eru, sadece yatmak için sevgili yapılıyor :d
Görüyoruz ki en ateşli burç olarak akrep burcunu seçmek hiç mantıklı değilmiş. Senden yayılan alev gözlerimizi kamaştırıyor. Yanıyorsun Fuat abi :dValla ben anlamam. Elbette tüm mesele seks değil. Fakat bir ilişkiden beklenti ne bu önemli.
Seks yoksa bir şeyler eksik. Tam değil. 15-20 yaşında olan insanları bir nebze anlayabiliyorum da biz bu saatten sonra kankacılık oynayacaksak, hiç olmaz o iş.
İlişkiyi aşka dönüştüren şey cinsel arzudur. Cinsel arzun yoksa zaten o ilişkinin adı dostluktur arkadaşlıktır.
Görüyoruz ki en ateşli burç olarak akrep burcunu seçmek hiç mantıklı değilmiş. Senden yayılan alev gözlerimizi kamaştırıyor. Yanıyorsun Fuat abi :d
Ya valla billa bir gün gelecek, benim yanmadığımı, gayet sakin bir ilişki tasfir ettiğimi siz de anlayacaksınız. :d
iyide burctasim ; )
koc ve sakinlik bilemedim : )
Ben böyle yazdıkça siz sanıyorsunuz ki aklımı cinsellikle bozmuşum, bütün derdim zorum bu olmuş, bir ilişkiden beklentim de bu. :)
Aah ah... Üzmeyeyim sizi hadi. Cinsellik falan tıraş işler. kızımız gayet haklı yanaşmamakta. Çok doğru. Kendisine aşık etmesi için de sürekli minnoş minnoş günaydın mesajları atmalı. Kek pasta börek yapıp yedirmeli. El ele tutuşup film izlemeli.
Kızlar beni tebrik etmişsiniz ❤️💘🎯🏹 hepinize benden ücretsiz aşk oku
Yok ben aklini bozdugunu hic düsünmedim simdi ; ))
Hah bak bir burçdaş olarak beni anladığın için çok mutlu oldum. :)
Ücretli olanlar tam isabet, ücretsizlerin tarihi geçmişnormalde ücretmi ödüorduk, ondan mi dandik oklari firlattin bize önceleri lsdkfj -: )
Sen düsündüklerini yazdin ve arkasinda durdun , buda bir dik durus : )
elbette deki cinsel iliski önemli. öyle olmasaydi bu iliski yaratilmazdi felan filan : )
sadece kadinlar onun disinda da önemsendiklerini duymak isteyip o degeri görmek isterler ..
Ben de beton yetmeyeceğini düşünüyorum vay gardaşım @Eru :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.