Olsun her aptal aşik gibi seni her şeye rağmen seviyor ve @HolySpectre ile mutlu olmanı istiyorumdi mi...........
işte gönül bu dedikleri yerdeyiz maalesef
Olsun her aptal aşik gibi seni her şeye rağmen seviyor ve @HolySpectre ile mutlu olmanı istiyorumdi mi...........
işte gönül bu dedikleri yerdeyiz maalesef
pardon rankı görmemişimBu kız sana neler dedi
Seni baş rol yapti
Sana şiirler yazdı
Sana iltifatlar etti
Sen naptin holiiii anca rankını pembe yaptin o kada
ama holi benle mutlu olmak istemiyo.................Olsun her aptal aşik gibi seni her şeye rağmen seviyor ve @HolySpectre ile mutlu olmanı istiyorum
Büyü yapariz ben bi kaç hoca bulayım da kısmetini bağlayalımama holi benle mutlu olmak istemiyo.................
onun kısmetini bağlayana kadar benimkini açalım büyünün günahı hafifler belki şimdiBüyü yapariz ben bi kaç hoca bulayım da kısmetini bağlayalım
Aklını seveyim büyük günahtan kurtardın benionun kısmetini bağlayana kadar benimkini açalım büyünün günahı hafifler belki şimdi
kritik noktalarda allahtan beynim devreye giriyoAklını seveyim büyük günahtan kurtardın beni
Gizli gizli okumuştur kesinkritik noktalarda allahtan beynim devreye giriyo
ama başrol yaptığım insanın hikayeyi merak edip okumamasını anlamamakta ısrar ediyorum mesela, neden çünkü aşık olunca iq 2 seviyesine otomatik iniyo beyin
o daha kötü hiç ümit yok demek ki benim için....... ((((((((((((((((((Gizli gizli okumuştur kesin
dincilerin mekanı yeşil bombayla yıkan cercei olması daha iyi gelirdi adksaldhatta @Pluviofil jokerimi de kullanmak istiyorum, üzerimde her şeyi yerle bir etmeden rahatlamıycak khaleesi gerginliği var
Öteki daha havalıydı ama 💅dincilerin mekanı yeşil bombayla yıkan cercei olması daha iyi gelirdi adksald
bence cercei'nin sahne yüreklere su serpiyordu cok etkilenmiştim. hele ki uzaktan izlediği yerdeÖteki daha havalıydı ama 💅
hiç hatırlamıyorum .s.s o bölümü sarı kafayla birlikte izlemiştik sanırım. ben dizi yerine onu izledimse demekbence cercei'nin sahne yüreklere su serpiyordu cok etkilenmiştim. hele ki uzaktan izlediği yerde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.