amerikanın başkanı dahil herkesi devreye soktum...
Ben o kitabi okumustum, ama yillar oldu.. aklimda pekte bisey kalmamis.. okusam iyi olacak sanirim, cünki acı bir Hikayeydi sanki?Coelho'nun On Bir Dakika diye bir kitabı var. Detaya girmese de olayı psikolojik açıdan gayet güzel anlatmış. Okumayanlara tavsiyemdir.: )
Ortalığı o kadar karıştırmasaydın keşke...amerikanın başkanı dahil herkesi devreye soktum...
evet tarafından....
tabe efendimOrtalığı o kadar karıştırmasaydın keşke...
Ben başka bişey bulurum görev iptal
mesai saatleri içerisinde bir şöyle göz atmıştım da telden zor olmuştu : / pc'ye geçip bir bakalım. 45 dakika yalandır ama umutlanmayın.
Klasik Coelho kitabı. Seviyorsan tarzını tekrar oku tabi ki.😘Ben o kitabi okumustum, ama yillar oldu.. aklimda pekte bisey kalmamis.. okusam iyi olacak sanirim, cünki acı bir Hikayeydi sanki?
Düşündürdü mü bu seni65 yaşında adam 10 dk
Bunlar 45 dk
Hmmmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.