eğleniyorsan sıkıntı yokHeh işte, ben burçlar hakkında da öyle düşünüyorum. Ama eğlenceli tabi 😃
benim burç rüya ciniymişBiz çok gülüyoruz ya ondan kiki demiş galiba dnxn
@Cherry ben cinli şeylerden korkuyorum ama arsında en masumu balık burcu ciniymiş gerçekte öyle midir bilmiyorum fakat burada sayılandan daha çok olmalı cin türleri diye düşünüyorum
Kiki cinleri kikirdiyor mu ki o zaman diğerleri napıyorrrr...benim burç rüya ciniymiş
kız ben rüyana geliym sende bana kikirde nasıl lkdnmfilkşdfnmg
Bunu okurken kikirdedim baakKiki cinleri kikirdiyor mu ki o zaman diğerleri napıyorrrr...
Ne olur öyle gelme. Çaya gel kahveye gel yemeğe gel rüyama gelmebenim burç rüya ciniymiş
kız ben rüyana geliym sende bana kikirde nasıl lkdnmfilkşdfnmg
Fısfıs fısıldıyorlar herhalde 🤣🤣🤣Kiki cinleri kikirdiyor mu ki o zaman diğerleri napıyorrrr...
Hakkat korktun mu gı allah iyiliğini. Versin 🤣🤣🤣🤣Ne olur öyle gelme. Çaya gel kahveye gel yemeğe gel rüyama gelme
Ölü yarali var mi bariHakkat korktun mu gı allah iyiliğini. Versin 🤣🤣🤣🤣
Geçen deneyek dedik oturduk cinli filmler izlerdik ama gene bizim türkler tam yapamamış
Bağzı yerleri güzeldi yani o kadar
Cinlere silahla ateş edildiğini gördü bu gözler 🤣🤣🤣🤣
Yok yok matrix gibi boyut değiştiriyo şerefsizler yanlıyorlar 🤣🤣🤣🤣Ölü yarali var mi bari
Ayy korku filmi izlerim ama cinlerle hep mesafe koyarım arama hayatta izlemem cinli şeylerHakkat korktun mu gı allah iyiliğini. Versin 🤣🤣🤣🤣
Geçen deneyek dedik oturduk cinli filmler izlerdik ama gene bizim türkler tam yapamamış
Bağzı yerleri güzeldi yani o kadar
Cinlere silahla ateş edildiğini gördü bu gözler 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.