Hangisi çıktıMerhaba 🐒
Hangisi çıktıMerhaba 🐒
Maymun :))Hangisi çıktı
1988la hangi yıl doğdun bilmiyorum ki
yıla göre bakılıyor bunda
Negatif olduğunda aşırı duygusal,
👍Bir anda birçok iş yapabilecek bir yeteneğe sahiptirler.
Duygusal tarafim galiba bu sekilde sahaya cikior galiba : )
👍
sayende @nunu maymun burcumuda kesfetmis oldum . Saskinim ki cidden uyuyor .. senelere göre ayirmislar nasil yapmislarsa : )
Tek emin olduğum tüm burçların yılların gözlemleri olduğu.
Belli aralıklarla belli insanların özelliklerinin takip edilmesi sonucu oluşan takvim.
Bizde 3 5 ekmeğini yiyoruz.
12 burç var tabi ama işte normal burçlarda bir.sürü etkeni var.evet aynen yillara göre ayirmislar ..
bizde 12 burc var hani , az cok uyan : )
12 burç var tabi ama işte normal burçlarda bir.sürü etkeni var.
Çin burcundaki detayları bilmiyorum çok genel baktım.
Eski çin burçları diyede bişe vardı o daha karışıktı sanki
Bu ara oyunlara sardım.O zaman bos bir vaktinde ele alip bie de sunarsin : )
zamaninda bana da cok komplike geldigi icin birakmistim : ) belki sayende bilgilenirdim ister istemez. 🤗
Bu ara oyunlara sardım.
Craft oyun çeşitlerini iteliyom ve ciddi vakit alıyor 🤣🤣🤣
Sıkılınca kurcalarım çinlileri 🤣🤣🤣
hayır yılanmışız yapacak bir şey yok kendine sevimli bir yılan seçsen iyi edersin lkmdfgh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.