Hay helal sana. Hiç senden beklemediğim yorum gelince beğendim seni bak şimdi.Ev hanımlığı kötü bir şey değil. Fakat; temizlik yapıyor yemek yapıyor çocuk bakıyor vs. bunları çalışan kadın yapamıyormuş gibi anlatılması beni rahatsız ediyor.
Bu konuşan muhterem kim bilmiyorum ama çalışan kadınlarda yapıyor bunları!
Hay helal sana. Hiç senden beklemediğim yorum gelince beğendim seni bak şimdi.
sana haksızlık etmişim. utandım şuvan.
Ne kadar güzel anlatmışsın önce @Frenk başlattı yoksa biz erkekleri seviyoruzÇalışmak kolay değil, birilerinin kahrını çekmek, işe git gel vs yorucu ama ev hanımlığı başka zor. Dört duvar arasında sürekli temizlik, yemek, düzen tertip derken bedenen yorgunluğu bir kenara koydum insan psikolojik olarak yorulur. Birde çocuklar var tabi, babaların akşamdan akşama gördüğü bazen bir saat bile sabredemediği çocuklar 😃
Bu konudan erkekleri de savunacağım, insanlar görsellerle sosyal medyada kadını yüceltirken erkekleri yeriyor. Biz erkeklerin yüklendiği yük öyle uzaktan göründüğü gibi değil. Lütfen kadınları överken bizi ezmeyin. 🙏
Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Evde oturup, hediye çikolata ohh gelsin takılar gitsin şaneller çiçekler eksik olmasın geçin kaaaardeşim bunlarıNe kadar güzel anlatmışsın önce @Frenk başlattı yoksa biz erkekleri seviyoruz
Yeni evli ev hanımı galiba bu.Ev hanımlarının 1 günü;
Saat 9.00 uyanış
10.00 Müge Anlı
12.00 Çağla Şikel ile sağlıklı günler
15.00 hımm akşama ne yapsam
16.00 Menemen ( tembel kadın yemeği)
17.00 Zuhal Topalla yemekteyiz
18.00 İşten gelen kocaya yakarış( bugün evde canım çıktı)
Çalışan kadınların arkasındayımYeni evli ev hanımı galiba bu.
Neden?Çalışan kadınların arkasındayım
Plan mı?Neden?
Niçin?
Ne planın var?
Ben çalıştığımda sen çikolata alma kendi param varken seni ne yapıyım ayNeyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Evde oturup, hediye çikolata ohh gelsin takılar gitsin şaneller çiçekler eksik olmasın geçin kaaaardeşim bunları
Hayat mücadele ise herkes edecek keyif ise herkes sürecek
beni çalışmasan da naaapçanBen çalıştığımda sen çikolata alma kendi param varken seni ne yapıyım ay
Sorunda oPlan mı?
Ne planım olacak aşk olsun :)
Hiç beni tanımamışsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.