Açık sözlülük te son nokta helal olsuno yüzden mi erkekler kadınlardan daha az yaşıyor .) bana hiç inandırıcı gelmedi sjjsjs o zaman ben de aynaya bakıyım ömrüm uzar belki sjsjjs
Açık sözlülük te son nokta helal olsuno yüzden mi erkekler kadınlardan daha az yaşıyor .) bana hiç inandırıcı gelmedi sjjsjs o zaman ben de aynaya bakıyım ömrüm uzar belki sjsjjs
Dünya böyle adamların hatrına dönüyor net adfhkl
Hadi öyle olsun:)kararsiz adamlarin mi : )
Adam en başından ne istediğini gayet iyi biliyorkararsiz adamlarin mi : )
Adam en başından ne istediğini gayet iyi biliyor
sadece deniyor kendini acaba ileride daha değişik şeyler ilgimi çeker mi diye
ancak görüyor ki kararından ne olsa vazgecmeyecek
Adam kararsız değil hikaye yanlış işte adam kendini onaylıyor sadece !e bende onu anladim da yazdim , hepsi ayni diye ; )
Adam kararsız değil hikaye yanlış işte adam kendini onaylıyor sadece !
bir de kısa ömre razı adamlar da var sonucta renkler zevkler
@Cherry silikon meme ile doğal meme büyüklüğü arasında tercih yapıyorlar mı sence erkekler
Meme olsun da onlara 🚬Istedikleri secimi yapsinlar , inan umrumda degil : )
Ömür uzatma bugunu bulduE iyimiş bu
Ömür uzatma bugunu buldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.