Kitabı iyi sarıyor , hemen arkasından serinin devamı akhilleus’un şarkısından devam.
Hep @Serçe nin suçu hepsi 🤪Kirke okumaya gelmiştim. Ama transparan seysiler havada uçmuş. Kıyafetime dokunma. Seven sevdiğine giysin der sıradaki konuya geçerim.
Iyiydi bu hocam.Buyuyu bir de ortaligi karistirmak icin kullanmasina ne demeli.Zannimca bu kadar entrika icin disiligini kullanmasi yeterdi.Buyuye ne hacet. : )Koskoca tanrıçasın sen ya büyüye ihtiyacın mı var.
Aile durumundan tanrıça sayılmıştır, evin asi çocuğudur 😁Iyiydi bu hocam.Buyuyu bir de ortaligi karistirmak icin kullanmasina ne demeli.Zannimca bu kadar entrika icin disiligini kullanmasi yeterdi.Buyuye ne hacet. : )
Bilemiyorum hocan,Serce hanim var konu da,zira tek pencesi ile sizi dilimlere ayirabilir dikkat edin. : )Aile durumundan tanrıça sayılmıştır, evin asi çocuğudur 😁
@Serçe pençesinden korksaydık cikcik demezdik 🤪Bilemiyorum hocan,Serce hanim var konu da,zira tek pencesi ile sizi dilimlere ayirabilir dikkat edin. : )
Hb sevgili Chen.Ooo @Süreyya hanım hoş geldiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.