ya varya siz adamın ömrünü tüketirseniz. sizi alanın Allah yardımcısı olsun vallahi billahi.Tüm bu heyecanlı bekleyişler ardından hediyesiz geçirmenin üzüntüsünü yaşamak acı olur
Baktınız hediye yok yolu açık olsun :)
Biz hediye hak etmiyor muyuz Börteçine ?ya varya siz adamın ömrünü tüketirseniz. sizi alanın Allah yardımcısı olsun vallahi billahi.
etmiyorsunuz.Biz hediye hak etmiyor muyuz Börteçine ?
Ben de sesleniyorum. Sevdiğinizi şımartmayacaksanız kızın kalbine girip, gözünü gönlünü de aç bırakmayın.etmiyorsunuz.
bütün erkeklere sesleniyorum. hediye gelmedi diye ayrılanlara ZATEN HEDİYE ALMAYIN direk ayrılın
ben hiçbir kurdun dişisine hediye götürdüğünü görmedim. kuzuyu kapip beraber yiyolar BU. siz de gidin mangal yapin sahilde.Ben de sesleniyorum. Sevdiğinizi şımartmayacaksanız kızın kalbine girip, gözünü gönlünü de aç bırakmayın.
Hiçbir şey verilemeyen ilişki eksiktir bizce. Kız kıyamaz, masraf etme istemiyorum dese almayacak erkekler var. Çabanız yok ilişki için. Doğada hayvanlar bile kurlaşıyor
Biz kurt muyuz insanız cilveye, sevilmeye, bebek gibi agucuklanmaya, okşanmaya ve hediyelere ihtiyacımız var mangal da yaparsan iyi olur aç karnına romantizm olmuyorben hiçbir kurdun dişisine hediye götürdüğünü görmedim. kuzuyu kapip beraber yiyolar BU. siz de gidin mangal yapin sahilde.
size yağmurlu havada su bile yok.Biz kurt muyuz insanız cilveye, sevilmeye, bebek gibi agucuklanmaya, okşanmaya ve hediyelere ihtiyacımız var mangal da yaparsan iyi olur aç karnına romantizm olmuyor
1 damla suyu çok gören de var yağmurdan istifade edip, yağışsız günde susuz kalmayalım diye barajlar kuran da var. Canım Börteçine yiyecekler karın doyurmuyor... Dünyanın en lezzetli şeyi de olsa yanındakinin yüzü güldüyse lezzet alabilirsinsize yağmurlu havada su bile yok.
elbise mi yiyeceksin? kazak mi yiyeceksin ne? büfeden bi tost yaptirsin sana daha iyi.1 damla suyu çok gören de var yağmurdan istifade edip, yağışsız günde susuz kalmayalım diye barajlar kuran da var. Canım Börteçine yiyecekler karın doyurmuyor... Dünyanın en lezzetli şeyi de olsa yanındakinin yüzü güldüyse lezzet alabilirsin
mağaza önünden geçip, aşkıma şu şey çok yakışır diye düşünüp, onu alıp verdiğinde yüzündeki sevinçle bile doyar insan
Çıplak gezmiyoruz sonuçta... Kürküm yok senin gibi. Senin aldığın şeyi gitmesi, takması hoşuna gitmeli. Avladığın kuzuyu yediği gibi :))elbise mi yiyeceksin? kazak mi yiyeceksin ne? büfeden bi tost yaptirsin sana daha iyi.
kuzunun postuna sarariz bisey olmaz.Çıplak gezmiyoruz sonuçta... Kürküm yok senin gibi. Senin aldığın şeyi gitmesi, takması hoşuna gitmeli. Avladığın kuzuyu yediği gibi :))
Tamam o kuzuyu postundan ayırdın bu da hediyekuzunun postuna sarariz bisey olmaz.
yok kendisi ayirsin ben sadece yerim .dTamam o kuzuyu postundan ayırdın bu da hediye
Ne tembel çıktın sende :))yok kendisi ayirsin ben sadece yerim .d
e kuzu getirdik daha napalimmmm hem yiyecek hem giyecek daha ne istiyorsunuzzzzNe tembel çıktın sende :))
Kuzu her zaman olur. Bu defa farklı hediye götüre kuzu getirdik daha napalimmmm hem yiyecek hem giyecek daha ne istiyorsunuzzzz
olsa da götürsek. hayali sevgililere kuzu götürüyoruz diye avutuyoruz kendimizi iste.Kuzu her zaman olur. Bu defa farklı hediye götür
14 Şubat Yara oldu bizeolsa da götürsek. hayali sevgililere kuzu götürüyoruz diye avutuyoruz kendimizi iste.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.