delllendim
etkileyici mi itici mi geldiArkama bakmadan gidiyorum. O nasıl cümleler öyle.
Baştan çıkarıcı.etkileyici mi itici mi geldi
Yine Boğa kadını da aynı şekilde ön sevişmeyi uzun uzun sever. Onu uzun uzun hoşnut edin ve sevdiğinizi de belli edin.
ASLAN KADINI VE ERKEĞİ (23.7.-23.8.)
Sekste yenilikler arar. Onu eğer yeniliklerle harekete geçirebilirsiniz, iyi bir partner olabilirsiniz. Çünkü o gelenekselliklerden uzak, bazı sürprizler bekler. O her şeye açıktır ve onu bazı sürprizlerle mutlu edebilirsiniz. Yine masajlar ve sırtından başlayarak özel bölgelerine doğru yapacağınız hareketler onu harekete geçirecektir.
Nedir yanlis olani? : *Benim burcumda yazan da doğru degil çiçeğim 🚬
Eksikleri tamamlasan faydalanırız hocamDogru gibi fakat eksik...
Nedir yanlis olani? : *
Nedir yanlis olani? : *
Yooo.ddSende hepsi tutuyormu? :*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.