yokkk yokkk bi koç değildi hiç biri
ya yeminle öyle yazıyor özür dilerimGece gece billur da yedirdin ya nunu alacağın ossun 🤣
Şu da komik yaAnlaşamadığı burçlar: Ameliyatla koç olmuş oğlaklar
Dinlemeyen olursa diye bir de paylaştı ya 🤣ya yeminle öyle yazıyor özür dilerim
KOÇ:
Uğurlu günü: Çorumun düşman işgalinden kurtuluş günü
Uğurlu sayısı: 69
Uğurlu rengi: Pembe
Uğurlu taşı: Böbrek taşı
En sevdiği çiçek: Su çiçeği
En sevdiği yemek: Koç yumurtasından yapılmış omlet
En sevdiği müzik: Türkçe sözlü hafif batı müziği
En olumlu özelliği: Otobüste yaşlı, gazi ve hamilelere yer vermek
En olumsuz özelliği: (Erkekler için) klozet kapağını kaldırmadan işemek, (kadınlar için) paçalı don giymek
Anlaştığı burçlar: Dünürü ikizler olan akrepler
Anlaşamadığı burçlar: Ameliyatla koç olmuş oğlaklar
En büyük arzusu: Bir Japon turistle fotoğraf çektirmek (vesikalık)
Klozet kapağını kaldirmadanı beynim hala çözemiyorum cozmek istemiyoooya yeminle öyle yazıyor özür dilerim
KOÇ:
Uğurlu günü: Çorumun düşman işgalinden kurtuluş günü
Uğurlu sayısı: 69
Uğurlu rengi: Pembe
Uğurlu taşı: Böbrek taşı
En sevdiği çiçek: Su çiçeği
En sevdiği yemek: Koç yumurtasından yapılmış omlet
En sevdiği müzik: Türkçe sözlü hafif batı müziği
En olumlu özelliği: Otobüste yaşlı, gazi ve hamilelere yer vermek
En olumsuz özelliği: (Erkekler için) klozet kapağını kaldırmadan işemek, (kadınlar için) paçalı don giymek
Anlaştığı burçlar: Dünürü ikizler olan akrepler
Anlaşamadığı burçlar: Ameliyatla koç olmuş oğlaklar
En büyük arzusu: Bir Japon turistle fotoğraf çektirmek (vesikalık)
İç kapağı var ya damlatıyorlar orayaKlozet kapağını kaldirmadanı beynim hala çözemiyorum cozmek istemiyooo
Ben de çözemedimKlozet kapağını kaldirmadanı beynim hala çözemiyorum cozmek istemiyooo
damlamasa da kesin sıçrar cjxjfjsj dhdhsusuİç kapağı var ya damlatıyorlar oraya
Ne demiş Ankaralı Namık Ne kadaar sallardan salla klozet kapağına düşer son damla
Sus ufuk sussssssssİç kapağı var ya damlatıyorlar oraya
Ne demiş Ankaralı Namık Ne kadaar sallardan salla klozet kapağına düşer son damla
kızzz ooo neeeee şl dfmigşldmfigşdlkmfhşdfghYuvada gagasını açip anasının getirdiği solucanı bekleyen bebek kuşlar gibi @nunu yu bekliyorum
Artık umudu bende kestim, arada seçtiklerime gülüyorum🤭Hala hiçbiri beni tatmin etmedi ya ille de koç ille de koç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.