akrebi bekliyordumda ikizleri beklemiyordum ya
Çok zalimce 🤣Yay bu net 😂
Yaylar bizi üzerYay +1
Yaylarla çok anlaşamıyorum belli bir mesafeden samimiyet kurmak ise gayet keyifli gezmek sohbet etmek keyiflidir onlarlaYaylar bizi üzer
Bana da eğlence lazım enerjim çabuk tükeniyor bir yay arki bulcam hemenYaylarla çok anlaşamıyorum belli bir mesafeden samimiyet kurmak ise gayet keyifli gezmek sohbet etmek keyiflidir onlarla
İlişkileri yükselen yönetiyor yükseleni sor unutma tek yay olmaz 🤣Bana da eğlence lazım enerjim çabuk tükeniyor bir yay arki bulcam hemen
Bu hap bilgi için öperim yanağından kuzucumİlişkileri yükselen yönetiyor yükseleni sor unutma tek yay olmaz 🤣
Afiyet efenim ne demek 🙋🏻♀️🌸Bu hap bilgi için öperim yanağından kuzucum
Kimse sizle ugrasmak istemiyorrKoç burcuyla ilgili hiç dedikodu yok çok sıkıcı
Kdofkepkdgp torpahta at 🤣🤣🤣Kimse sizle ugrasmak istemiyorr
Bu betonloşmuş şehirdeee, toprak bulamadım.. Bulsam atardımKdofkepkdgp torpahta at 🤣🤣🤣
Çok haklı söz üstüne söz söyleyemem anca çay içerim 🤣Bu betonloşmuş şehirdeee, toprak bulamadım.. Bulsam atardım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.