nası duymadım oha
duydum ama şiir okumuyon, allanı seven bir şiir oku la hadi
nası duymadım oha
Ben doğru olarak biliyorum.akrepler ha bire sevişiyomuş doğru mu ? Boğalar bile getir götürünü yaparmış öyle diyolla
Şiir konusunda çok kötüyümdür dinlesem bişe anlamam okusam hissedememduydum ama şiir okumuyon, allanı seven bir şiir oku la hadi
@Eru
Kwofkflwllggp
Tüm burçları kötüledim ya ben en çok neyde gülmüştüm balıktı sanki tam hatırlayamıyorumBir koç olmak hiç kolay değil işte bakın görün.
Hangi koç düşmanı yazdı acaba bunları. Veya hangi koç bu kadar üzdü bunu yazanı.
Valla bi
Tüm burçları kötüledim ya ben en çok neyde gülmüştüm balıktı sanki tam hatırlayamıyorum
🤣🤣🤣
Hepsine ses attım yani tek koç değil 😹😹😹
Bacım burçlarını ne ara öğrendin wpldpfkelfllfpeBenden duymuş olmayin, yan eve bir akrep boga cifti girmis.
Sabahlara kadar hop hop hop, hüm güm güm.
Yok bu ara garabet modu açtım alayına beddua ediyom 😹😹😹😹Neşen daim olsun ne diyeyim.
Dedikodu iste bdbdjjdkddBacım burçlarını ne ara öğrendin wpldpfkelfllfpe
Amannn yaaa 🤣🤣🤣🤣Dedikodu iste bdbdjjdkdd
Akreplikten geliyo..Amannn yaaa 🤣🤣🤣🤣
Şakaları ciddiye alma huyumu aşamıyorum yok 🤣🤣🤣🤣 olmuyooorrr
Yükselende oğlak iki ciddi burç 🤣🤣🤣🤣Akreplikten geliyo..
Yükselende oğlak iki ciddi burç 🤣🤣🤣🤣
Yok ya anlasamda gerçek gibi geliyo yok olmuyo 🤣🤣🤣 bana şaka yapınca sonuna fkekpfmfpf yapın bari 🤣🤣🤣 rezil oluyoz ya ayıb
Bir Koç olarak kendimi seviyorum canım kendim 😝 😝 😝
Ondan sevdim forumu demek ki 🤣🤣🤣🤣Nunu demin Holy ye sordum..
Forumun dogus tarihi 12 Kasim 2019..
Aaaa burcuna bak...s.s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.