Kendilerini bulabilirsek tabi 🤣🤣🤣🤣 konuyu haşat ettik 🤣🤣🤣Onlar da duygusal ya belki incinirler jfjxkx diye öyle yazmişlardır
Kendilerini bulabilirsek tabi 🤣🤣🤣🤣 konuyu haşat ettik 🤣🤣🤣Onlar da duygusal ya belki incinirler jfjxkx diye öyle yazmişlardır
Çiçek Dilligil oyuncu ve bora Öztoprak ile evli :)Ay ben tanımıyorum
Bende kötüleyemedim zaten bi kötü hissettimAkrebi hiç beğenmedim. Ne kötüleyebilmiş ne de güzel bir şey demiş.
Valla bizde çok güldük iyide geldi Herkes eğlenebildiyse başlık amacına ulaşmış demektir 🫶 😁😁😁😁Çok eğlenceli bir başlık olmuş. Harikasınız @nunu ve eşlik eden arkadaşlar. Benim olmadığım vakitlere denk geliyor hep böyle şeyler :) yine de dinlerken ve okurken çok çok eğlendim. Siz çok yaşayın emi.. sevgiler
Vizyonlu burç telefon bekleme müziği ile doğuş çok saçmaydı ljknsfdgkdfgİlk kova ile başlaman 😍
~
Doğuşun klibi kısmında ölüyordum xbdhdhdhd
Çok tatlış olmuş.
Komikliği öyle yaratmaya çalışmışlar işte hddjdhduVizyonlu burç telefon bekleme müziği ile doğuş çok saçmaydı ljknsfdgkdfg
Koçu dinlemelisin gnfnAkrebi hiç beğenmedim. Ne kötüleyebilmiş ne de güzel bir şey demiş.
Hahahh hepsini dinledim. nunu sağolsun, tatlış tatlış okumuş.: )))))))))Koçu dinlemelisin gnfn
Naptın lknsglk çabuk anlatKeske bunu otel lobisinde dinlemeseydim djdndhdjjdss
sarhoşum hatırlamıyorum euduusheYengeç kimdi @Euneirophrenia miydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.