@döngüsel in menüsü uyar mı mercimek köftesi yap sen devalla bu konuda çok muzdaribim keşke bilsem de yapsam hatta sana da yollasam gözlerim buğulandı yazarken
@döngüsel in menüsü uyar mı mercimek köftesi yap sen devalla bu konuda çok muzdaribim keşke bilsem de yapsam hatta sana da yollasam gözlerim buğulandı yazarken
tabi tabi benim nenem bolu mengenli genlerimde var aşçılık@döngüsel in menüsü uyar mı mercimek köftesi yap sen de
Lazanya yap çok kolay Zeze Garfield bile seviyortabi tabi benim nenem bolu mengenli genlerimde var aşçılık
Tenks beybi. Yanına da şunun köftelisini yapacağım, ne yapsam diyenlere bir fikir verir belki:Olur, zaten turuncu ne olacak kırmızı toz biberle açığı kapatırsın bence afiyet olsun şimdiden çiçeğim
Oou ziyafet var bu akşam sendeTenks beybi. Yanına da şunun köftelisini yapacağım, ne yapsam diyenlere bir fikir verir belki:
https://www.nefisyemektarifleri.com/bugu-kebabi-3310770/
ah @Chen ah afiyet olsun cümlesine
Paketi 90 TL Chen. dddd
Makarna hamurlarını hem yoğurması hem de açması çok zahmetli :/Paketi 90 TL Chen. dddd
Geçen gün hamurunu açayım dedim, taş gibi oldu. Akşama her yerim ağrıyordu.
bir çok şey var olmasa dahi ulaşılabilir konumdayım fakat sorun o değil ki can @Chen iş çıkışı yorgun olup mutfakta acemice yemekle uğraşmak daha da yorucu oluyor ve işin kötü tarafı iştah adına bişey kalmıyor yemek ısıtma gibi bir alışkanlığım ise hiç yok sonra onca emek çöp yada sokak hayvanlarına gidiyor amann dolu almaz boş dolmazEvde ne var @Zeze ona göre menü oluşturalım sana
Şehriye pilavı yap hadi bu akşam :d hem çok kolay hem de 1 bardaktan yapsan öyle artmaz çöp olmaz 🤗bir çok şey var olmasa dahi ulaşılabilir konumdayım fakat sorun o değil ki can @Chen iş çıkışı yorgun olup mutfakta acemice yemekle uğraşmak daha da yorucu oluyor ve işin kötü tarafı iştah adına bişey kalmıyor yemek ısıtma gibi bir alışkanlığım ise hiç yok sonra onca emek çöp yada sokak hayvanlarına gidiyor amann dolu almaz boş dolmaz
Soğanı az yağda kavur, içine biraz kıyma koy. Salça ya da domates püresi koy içine. Suyunu çekene kadar pişir. Haşladığın makarnanın üzerine bu karışımı koy, bir de seviyorsan sarımsaklı yoğurt. İki gün yeter. Misss!bir çok şey var olmasa dahi ulaşılabilir konumdayım fakat sorun o değil ki can @Chen iş çıkışı yorgun olup mutfakta acemice yemekle uğraşmak daha da yorucu oluyor ve işin kötü tarafı iştah adına bişey kalmıyor yemek ısıtma gibi bir alışkanlığım ise hiç yok sonra onca emek çöp yada sokak hayvanlarına gidiyor amann dolu almaz boş dolmaz
dışardan pide alalım bizŞehriye pilavı yap hadi bu akşam :d hem çok kolay hem de 1 bardaktan yapsan öyle artmaz çöp olmaz 🤗
çok teşekkürler hafta sonu inşallah denersem seslenirimSoğanı az yağda kavur, içine biraz kıyma koy. Salça ya da domates püresi koy içine. Suyunu çekene kadar pişir. Haşladığın makarnanın üzerine bu karışımı koy, bir de seviyorsan sarımsaklı yoğurt. İki gün yeter. Misss!
Ekleme: Baharatları unutma.
tabi tabi ne oldu dünkü pasta kek yapımıYaaa üşenme @Zeze 1 bardak şehriyeyi az bir şey yağa at 2 3 dk kavur üzerine sıcak su, tuz ekle bu kadar
Evde biraz tavuk baget vardı. Biraz havuç, kereviz, soğanla baharatlayip fırına atmaya karar verdim @Zeze işten eve geldiğimde ve havanın erken kararması ile hiç gücüm olmuyor. Hızlı ve doyurucu.
Bu da hoşmuş. Diğer güne de bunu ekledim. Teşekkürler @döngüselTenks beybi. Yanına da şunun köftelisini yapacağım, ne yapsam diyenlere bir fikir verir belki:
https://www.nefisyemektarifleri.com/bugu-kebabi-3310770/
tavuk sote spesiyalim diye bilirim fırından daha kolay biraz buzluyken doğraması da kolay küp küp nizami oluyor :))) şimdiden afiyet olsun @VeraEvde biraz tavuk baget vardı. Biraz havuç, kereviz, soğanla baharatlayip fırına atmaya karar verdim @Zeze işten eve geldiğimde ve havanın erken kararması ile hiç gücüm olmuyor. Hızlı ve doyurucu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.