Maşallah hayırlı, mutlu, huzurlu ömürleriniz olsun inşallahRica ederim.
Malum 4 senelik evli olunca .
😃😀😄
Çok tşklerMaşallah hayırlı, mutlu, huzurlu ömürleriniz olsun inşallah
Cipsten yemek mi olurBir de benim menüye bak; cips..
Yokluğun gözü kör olsun..Cipsten yemek mi olur
Hasanpaşa köftesi nasıl oluyor ya 🤔hasanpaşa köfte, yanina pilav
Köfte üzerine patates püresi üzerine kaşarHasanpaşa köftesi nasıl oluyor ya 🤔
Ne kadar da köfte çeşidi varmış canım bu ülkede 0(:Köfte üzerine patates püresi üzerine kaşar
Yokluk değildir de insan zeytin ekmek yer Cipsten daha iyi bir öğün bence tabi mide senin can senin afiyet olsunYokluğun gözü kör olsun..
-ya da üşengeçligin.
Afiyet olsun- Çiğ köfte
- Rus salatası
- Biberiye turşusu
- Fusetea karpuzlu
Çok da güzel oldu vallaha. Keyifle, iştahla yedim ve içtim. Kendi damak zevkine güvenen birisi olarak bunları bir arada denemenizi tavsiye ederim. Fusetea karpuzlu yerine kendi zevklerinize, tercihlerinize göre başka bir şey içebilirsiniz. Biberiye turşusu yerine de acı biber turşusu olabilir. Bunlar dışındakileri değiştirmeyin ama. Ben Fusetea karpuzluyu bu üçünün yanına yakıştırdım açıkçası.
yeşil mercimekle olan bulgur pilavı demi ?dün karışık kızartma
Bu akşam mercimekli pilav salata .
Evet .yeşil mercimekle olan bulgur pilavı demi ?
ben onu çok severim tereyağı ile de en son yağla ohhh. yanına cacık olur turşu olur salata olur yeşilliklerin hepisi olur olur da olur senin ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsunEvet .
Evet .ben onu çok severim tereyağı ile de en son yağla ohhh. yanına cacık olur turşu olur salata olur yeşilliklerin hepisi olur olur da olur senin ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.