Kefir içiyomkalk hadi o zaman mutfağa koş bacı aç olmaz mutfakta tufan ol biraz es gürle bari :)
Kefir içiyomkalk hadi o zaman mutfağa koş bacı aç olmaz mutfakta tufan ol biraz es gürle bari :)
hefir ne bacı kefir olmasın o :))Kefir içiyom
Düzelttimde yakalanmısım hihihihhefir ne bacı kefir olmasın o :))
de hadi kalk bir makarna haşla bariDüzelttimde yakalanmısım hihihih
Sabah iştahım olmuyor acıkmadım ki 1 de uyandım bi sandwich falan yer geçerim hihihide hadi kalk bir makarna haşla bari
sabah öyle bişey değil zaman kavramını alt üst etmişin hey maşallah. konu dağıldı ben de gideyim gayri açız aç daha yemek yapacazSabah iştahım olmuyor acıkmadım ki 1 de uyandım bi sandwich falan yer geçerim hihihi
hihihhi gece 4 te uyursak böyle oluyor Afiyet olsunsabah öyle bişey değil zaman kavramını alt üst etmişin hey maşallah. konu dağıldı ben de gideyim gayri açız aç daha yemek yapacaz
çok teşekkürler @nunu bacı günaydın o vakit aç kalma dikkat et hayırlı günler dilerimhihihhi gece 4 te uyursak böyle oluyor Afiyet olsun
Kafan iyi çalışıyır haaa ben dün ne yediğimi bilmiyorumBayram haftası
Gecen pazar tavuklu pilav salata
Pazartesi mangal oldu kebab yendi .
Salı lahmacun vardı
Çarsamba kıymalı makarna
Persembe tavuk patates yemegi mercimekli corba
Cuma alinazik
Cumartesi mercimekli pilav ve salata
Pazar yani bu aksam kısır ve pirpirimli salata 😃😀😄
Oy maşallah afiyet şeker lokum breh 🤣Bayram haftası
Gecen pazar tavuklu pilav salata
Pazartesi mangal oldu kebab yendi .
Salı lahmacun vardı
Çarsamba kıymalı makarna
Persembe tavuk patates yemegi mercimekli corba
Cuma alinazik
Cumartesi mercimekli pilav ve salata
Pazar yani bu aksam kısır ve pirpirimli salata 😃😀😄
ezberim iyidir.Kafan iyi çalışıyır haaa ben dün ne yediğimi bilmiyorum
SağolOy maşallah afiyet şeker lokum breh 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.