- 1 havuç
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay bardağı mısır
- Yarım çay bardağı ceviz
- 1 küçük brokoli
- 1 tutam dereotu
- 2 diş sarımsak
- 7-8 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Brokoli 5 dk haşlanır çok yumuşamasın biraz diri kalmalı.
Havuç rendelenir pişirilir. İkisi soğuyunca. Bir kaba yoğurt mayonez Tuz ve sarımsak ezilip atılır çırpılır.
İçine mısır ve minik doğranmış dereotu konulur kıyılmış cevizler de eklenir karıştırılır.
Soğuyan Brokoli minik şekilde doğranır.
Havuç ve brokoli de eklenip güzelce hepsi karıştırılır. Ve servis edilir.