Keşke alttan alıp ne gerek var atmana deseydim... Tüm samimi duygularımla yazdımDalgaya alındığımı düşündüm, vazgeçtim![]()

Keşke alttan alıp ne gerek var atmana deseydim... Tüm samimi duygularımla yazdımDalgaya alındığımı düşündüm, vazgeçtim![]()
Arkadaşımın parçasını paylaşıyorum, Onur sevdiğim bir arkadaşım :)Bu şarkı yasak @Chen bizi kırbaçlıyor paylaşınca ama sen yenisin bir şey yapmaz belki
O da seni seviyor mu?Arkadaşımın parçasını paylaşıyorum, Onur sevdiğim bir arkadaşım :)
Şüphem olsa paylaşmazdım, kırbaçlanmayı göze alırdım.O da seni seviyor mu?
Hareket etmeden duramıyorum maalesef, yıllar boyu forum platformları kurdum o kadar site yönettim bilgisayar başında dâhi oturamazdım kalkar şınav çekerdimYaz gelse de binsek, birilerine çarpsak. Eğlensek kahkaha atsak.
İçinizdeki enerji hiç bitmesin. Benimki bu sıralar yerlerde de
Ne yiyor içiyorsunuz da bu kadar enerji dolusunuz? Darısı başımıza.Hareket etmeden duramıyorum maalesef, yıllar boyu forum platformları kurdum o kadar site yönettim bilgisayar başında dâhi oturamazdım kalkar şınav çekerdim![]()
Klişe olacak ama üç beyazdan uzak duruyorum; un, şeker ve tuz.Ne yiyor içiyorsunuz da bu kadar enerji dolusunuz? Darısı başımıza.
Fırının önünden geçerken hiç mi o taze, sıcak ekmek kokusuna yenilmiyorsun 😍Klişe olacak ama üç beyazdan uzak duruyorum; un, şeker ve tuz.
Bunlar ciddi anlamda insanı bitiren kaynaklar. Tabii yaşadığımız dönem içerisinde ne kadar sağlıklı beslenebiliriz tartışılır fakat elimden geldiği kadar özen gösteriyorum sağlıklı beslenmeye.
Yıllardır ekmek yemiyorum :) ki, benim ailem ekmeksiz hiçbir yemeği yemez.Fırının önünden geçerken hiç mi o taze, sıcak ekmek kokusuna yenilmiyorsun 😍
Cross çalışmıyorum, bisiklet antrenmanı bayağı yoruyor o yüzden ağırlığı kaldırıp yerine koyuyorum.
Kafamda geleceğinizden daha parlaktır, eminim. Teşekkür ederim😊Gözlüklerin hayatımdan daha renkli ^^ kutluyorum sizi 💜
Profiliniz kadar renkli miKafamda geleceğinizden daha parlaktır, eminim. Teşekkür ederim😊
Renkli olan benim hayatımdı, siz profilim sandınız.Profiliniz kadar renkli mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.