View: https://www.instagram.com/reel/CxQemFYNYBU/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Temas bağımlısı arkadaş herhalde
Bekarlık oldukça konforlu bir sultanlık 😀Bekarlık sultanlık diyen çıkmamış hayret
View: https://www.instagram.com/reel/CxQemFYNYBU/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Temas bağımlısı arkadaş herhalde
Valla ben de öyle bekledimlan ben neden romantik bişe bekledim ki
Edebiyat yapma birader en güzel yanı falan filan ve ilgi ihtiyacını gidermek işteSeçtiğiniz kişiye bir şeyler katıp bir şeyler kattığını görmek sanırım. sarılmak , öpmek gibi şeyler zaten konuşmadan anlaşmayı temsil eden vücut dilini temsil ediyor.
Birlikte insan yaratabilmek gibi çılgınca bir fikri hayata geçirebilirsiniz mesela. Kendinizi tanımanıza yardımcı olur örneğin , yanılmaya , güvenmeye , güvenmemeye...
bazı şeyleri yaşayarak deneyimlemeye yarar.. tonlarca acı da verebilir , yaşlandığınız zaman bile sızısını hissedebileceğiniz acılarda bırakabilir...
herşey insan için nihayetinde...
Ne boş bir yorum olmuş bu kadar boş olanını nadir görüyorum helal olsunEdebiyat yapma birader en güzel yanı falan filan ve ilgi ihtiyacını gidermek işte
Ne boş bir yorum olmuş bu kadar boş olanını nadir görüyorum helal olsun
ooooo çocukluk arkadaşım gelmiş .dHaklısın katılıyorum, samimi arkadaş ortamında bazen böyle bir birimize takılırız. Tabi ciddi konularda konuşuruz ama genelde boş yaparız.
ooooo çocukluk arkadaşım gelmiş .d
sende kanks .dSeviliyorsun kankacım
HalaBilemiyorum
Ne yazdın diye bakmaya gelmiştim hxjxBilemiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.