Soru Bir Toplum Kuralı Söyle?

Eru

Platin Üye
Özellikle çok sıkışık mekanlarda, otobüste, banka kuyruğunda veya yanyana durulan durumlarda, ağızdan nefes verilmez amk. Kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değil.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Özellikle çok sıkışık mekanlarda, otobüste, banka kuyruğunda veya yanyana durulan durumlarda, ağızdan nefes verilmez amk. Kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değil.
Kimse kimseyle o kadar sıkışık kalmak zorunda değil
Fakat dayatmışlar bize normal geliyor bana gelmiyor

• sigara
Tepkiler: Eru

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bireysellik sıfır olunca, her şey normal burda.
İstanbuldan boşa kaçmadım işten çıkıp evime gidemiyordum
Aşırı saçma aynı maaş 2 saat3 evine gidiyon soğukta bekliyon başka illerde servisleri var bir ok şirketin maaşlar iyi
İstanbul saçmalık valla gezmiym denizinide sahilinide 29 yıl gezdim yetti

• Beğen

Eru

Platin Üye
İstanbuldan boşa kaçmadım işten çıkıp evime gidemiyordum
Aşırı saçma aynı maaş 2 saat3 evine gidiyon soğukta bekliyon başka illerde servisleri var bir ok şirketin maaşlar iyi
İstanbul saçmalık valla gezmiym denizinide sahilinide 29 yıl gezdim yetti

Ben İstanbul güzelleyen insanlara hayret ediyorum. Yani çalışmak zorunda olup da istanbul'u seven insanın zekasından şüphe ederim. Çok zengin değilsen, resmen çile.

Küçük bir şehirde, nüfusu maks 100,000 olan yerlerde, neredeyse evin önünden servis gelir alır seni. Maksimum 15 dakika içinde iş yerine bırakır. Kendin gitmeye kalkarsan daha kısa sürer. Daha az kira ödersin. Daha ucuza bir çok şey elde edersin. Bunu kime anlatsam hemen " ama yapcak bişey yok bu şehirde, avm yok, bar yok " ıvır zıvırlarla cevap veriyorlar.

Yani insanlar sosyalleşebilmek için istanbul gibi devasa şehirlerin insanlık dışı şartlarına katlanıyorlar. Zeka eksikliği gerek bunun için.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben İstanbul güzelleyen insanlara hayret ediyorum. Yani çalışmak zorunda olup da istanbul'u seven insanın zekasından şüphe ederim. Çok zengin değilsen, resmen çile.

Küçük bir şehirde, nüfusu maks 100,000 olan yerlerde, neredeyse evin önünden servis gelir alır seni. Maksimum 15 dakika içinde iş yerine bırakır. Kendin gitmeye kalkarsan daha kısa sürer. Daha az kira ödersin. Daha ucuza bir çok şey elde edersin. Bunu kime anlatsam hemen " ama yapcak bişey yok bu şehirde, avm yok, bar yok " ıvır zıvırlarla cevap veriyorlar.

Yani insanlar sosyalleşebilmek için istanbul gibi devasa şehirlerin insanlık dışı şartlarına katlanıyorlar. Zeka eksikliği gerek bunun için.
Evi istanbulda ve çevresi yeni bir şehir korkutuyor bir çok insanı
Birde bağzı sektörler istanbulda daha fazla kazandırıyor harici fikrim yok 10 yıl önce bunları söylemezdim ama günümüzde aynen böyle

Herşeyi geçtim Deprem gibi bir risk konuşuluyor herşeyin ötesinde ve çok acı evlerin çoğu 50 yıllık daha eski 😔

• sigara
Üst Alt