Kimse kimseyle o kadar sıkışık kalmak zorunda değilÖzellikle çok sıkışık mekanlarda, otobüste, banka kuyruğunda veya yanyana durulan durumlarda, ağızdan nefes verilmez amk. Kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değil.
Kimse kimseyle o kadar sıkışık kalmak zorunda değil
Fakat dayatmışlar bize normal geliyor bana gelmiyor
İstanbuldan boşa kaçmadım işten çıkıp evime gidemiyordumBireysellik sıfır olunca, her şey normal burda.
İstanbuldan boşa kaçmadım işten çıkıp evime gidemiyordum
Aşırı saçma aynı maaş 2 saat3 evine gidiyon soğukta bekliyon başka illerde servisleri var bir ok şirketin maaşlar iyi
İstanbul saçmalık valla gezmiym denizinide sahilinide 29 yıl gezdim yetti
Evi istanbulda ve çevresi yeni bir şehir korkutuyor bir çok insanıBen İstanbul güzelleyen insanlara hayret ediyorum. Yani çalışmak zorunda olup da istanbul'u seven insanın zekasından şüphe ederim. Çok zengin değilsen, resmen çile.
Küçük bir şehirde, nüfusu maks 100,000 olan yerlerde, neredeyse evin önünden servis gelir alır seni. Maksimum 15 dakika içinde iş yerine bırakır. Kendin gitmeye kalkarsan daha kısa sürer. Daha az kira ödersin. Daha ucuza bir çok şey elde edersin. Bunu kime anlatsam hemen " ama yapcak bişey yok bu şehirde, avm yok, bar yok " ıvır zıvırlarla cevap veriyorlar.
Yani insanlar sosyalleşebilmek için istanbul gibi devasa şehirlerin insanlık dışı şartlarına katlanıyorlar. Zeka eksikliği gerek bunun için.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.