Bir Kişinin Başına Gelebilecek En Güzel Şey Nedir?

Frenk

Altın Üye
Yoo her sevdiğin, onu sevdiğin kadar sevebiliyor mu seni sence?
benim birini sevmem onun beni aynı oranda sevmesini gerektirmez.

aynı şekilde birinin beni sevmesi benim onu sevmemi gerektirmez.

tam dediğim gibi işte herkes hak ettiği kadar sevilir, hak ettiğini düşündüğü kadar ya da sevdiği kadar değil

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
benim birini sevmem onun beni aynı oranda sevmesini gerektirmez.

aynı şekilde birinin beni sevmesi benim onu sevmemi gerektirmez.

tam dediğim gibi işte herkes hak ettiği kadar sevilir, hak ettiğini düşündüğü kadar ya da sevdiği kadar değil
Bu ne çetrefilli bir şey ya

Aşk ve İlişkiler: Birçok insan için sevgi dolu ve anlayışlı bir ilişkiye sahip olmak büyük bir mutluluk kaynağıdır. Paylaşılan anılar, duygusal destek ve birlikte geçirilen zaman, bir ilişkinin güzelliklerindendir.

Sağlık ve Refah: Sağlıklı olmak ve kendini iyi hissetmek, hayatta en değerli hazine olarak kabul edilir. İyi sağlık, enerji dolu bir yaşamın kapılarını açabilir.

Aile ve Arkadaşlar: Sağlam bir aile bağı ve gerçek dostluklar, insanların yaşamında büyük mutluluk kaynağı olabilir. Bu destek ağlarıyla birlikte yaşanan anılar ve paylaşılan deneyimler insanların hayatını zenginleştirir.

Kariyer ve Başarı: Kendini işinde tatmin etmek, hedeflere ulaşmak ve kariyerinde başarılı olmak da birçok insan için büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Ve bir çok şey yazabiliriz. Yalnız unutulmamalıdır ki; "Bir kişinin başına gelebilecek en güzel" şey kişisel tercihlere, yaşam deneyimlerine ve değerlere göre değişebilir.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
reyiz ne demiş
" herkesin bir şeyler anlatmak istediği şu yalan dünyada seni dinlemek isteyen birine rastlamaktir"

Üst Alt