Kıyamadım yine@Es1967 ne yazmış diye bakmaya gelmiştim. Heveslerim söndü.
Limon meme fanatikliği mi bu?bunlar aynı zaman da erkegi de itici yapan detaylardır.
* olaylara işine geldiği gibi yaklaşmak
* kasıntı hareketler
* dedikodu
* yalnız kalamama tripleri
* yalandan yere erotizm , (yaldan degilse sorun yok)
* çok büyük memeler
* çok sık hasta olmak
* tek başına hic bisey yapamamak
* fakli olacagim diye sacma sapan altından kalkamayacagi muhabbetlere girmek
* çabuk ve sürekli aglamasi
* gereksiz duyar kasma
* gerekli gündemden haberi olmaması
* çabuk uykusunun gelmesi
* damak tadının olmaması
* göbek
neyse sıkıldım
Memesizler erkek oluyor ama senin tercihin tabiiMemeleri
İmalı imalı laf sokmaMemesizler erkek oluyor ama senin tercihin tabii
Eci bücü konuşmayın bide ya @Cherry anladı ne kastettiğimi kdjfkf
Müşteri hizmetlerine özellikle onlardan alıyorlar bak bende kızın konuşmasını taklit ediyorum okadar eğlenceli ki bişeyde diyemiyor kdkdkffshak diye hemde: )
Müşteri hizmetlerine özellikle onlardan alıyorlar bak bende kızın konuşmasını taklit ediyorum okadar eğlenceli ki bişeyde diyemiyor kdkdkff
Dudaklari büzüstüre büzüstüre birde..
View: https://youtube.com/shorts/AtvWT6n2akQ?si=j6sHP1-y4tO_ZAXN
Erkeklerin bizi eleştirip beğendiği kadın tipleri sksjdjf
kesinlikle : )) var yani ciddi ciddi begenenler : ))
Tutamıyorum ben kendimi neden böyle konuşmayı tercih ediyorsunuz diyorum adfsdf 🤪birde uzata uzata konusanlar var : )
Tutamıyorum ben kendimi neden böyle konuşmayı tercih ediyorsunuz diyorum adfsdf 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.