Benide götürünn ya yemek yaparım
nereye gidiyoruz ki 🤔
Benide götürünn ya yemek yaparım
adam sizden kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor, adama yardım eli uzatacağınıza bir de utanmadan, sıkılmadan alay ediyor, şişme gacı diyorsunuz. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz.
kanka ciddi misiiiiiiiiinnnnn 😍 😍 😍Biggie sana FHM 2000-2010 sayılarını yolluyacam. Bak resmen miras bırakıyorum awk.
verilmiş sözler var, tutulmayan......................................Biggie sana FHM 2000-2010 sayılarını yolluyacam. Bak resmen miras bırakıyorum awk.
astarı yüzünden fazlaya gelmesin asıjdkasdkargoyu sen ödüyceksen yollayım ben sana kitaplığımdan istediğin bi kitabı
adam sizden kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor, adama yardım eli uzatacağınıza bir de utanmadan, sıkılmadan alay ediyor, şişme gacı diyorsunuz. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz.
valla kargolar çok pahalı .s.sastarı yüzünden fazlaya gelmesin asıjdkasd
evet, çok pahalı. :')valla kargolar çok pahalı .s.s
yoksa köpeğin olsun kitaplıklar (evet lar 3-4 tane kitaplık ama okumuyorum)
sen bari oku kültürlendir biz beynimize vurduklarımızı
pek tabii ancak spesifik olarak ne tür bir yardımda bulunabilirim, bunu açıklaman süreci hızlandıracaktır şüphesiz.Evde bir sürü Kitap var beni teşvik eder misin @Biggie okumam için
Kejdjjd unutmamista hinzirverilmiş sözler var, tutulmayan......................................
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.