Lenn açık etmesene..Erkek yapar, yapmıyorsa yaptığı vardır benden demesi kızlar
Biz söyledikten sonra yapınca anlamı kalmıyorSarıl denilmeden sarıldığımda içimden gelmiyormuş gibi sarılıyorum.
Biraz teşvik bir kalbi büyütüp üzerinize bırakabilir.Biz söyledikten sonra yapınca anlamı kalmıyor
Yapın olum sizde. Kızlar yalvarıyor yazık değil mi? Kızlar birilerini terk etsin ki piyasa açılsın ben hepsini kucaklarımLenn açık etmesene..
Kızlar sevmez öyle. İçinden gelip sarılacaksın, içinden gelip hediye alacaksın ben dedikten sonra sipariş üzerine garson da yapıyor heh!Biraz teşvik bir kalbi büyütüp üzerinize bırakabilir.
Kızlar sevmez öyle. İçinden gelip sarılacaksın, içinden gelip hediye alacaksın ben dedikten sonra sipariş üzerine garson da yapıyor heh!
Sarılır el elinkine daha kolay sarılırÇağıralım bir garson sarılsın o halde :))
Bir mani başlangıcı olarak kullanılabilir bu cümle. Devamını bekliyorum.Sarılır el elinkine daha kolay sarılır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.