sanırım evet aşkütellam en son nüfus cüzdanımı istemişti, kandırıp dolandırmayacaksa evleniyoruz sanırımAa kerolaynn evleniyormusun simdi senn
sanırım evet aşkütellam en son nüfus cüzdanımı istemişti, kandırıp dolandırmayacaksa evleniyoruz sanırımAa kerolaynn evleniyormusun simdi senn
Ahanda beğendim..yok benim başım bağlı artık başbaşa kalamayız siz uluorta ilgilenin benle yazdıklarımı beğenin paylaşın yorum atın
yaptım yaa hayatımın aşkını sonunda buldumm vay bee sonunda bana da kısmet oldu canım aşkütellammm :utanansmiley:
bir gün bana da yürüyeceksin diye korkuyorumolur başbaşa kalabileceğimiz bir yerlere mi geçsek?
dolandırmak mısanırım evet aşkütellam en son nüfus cüzdanımı istemişti, kandırıp dolandırmayacaksa evleniyoruz sanırım
bu mevzulara gircek miyiz ya cidden sonra da sen neden evlenmiyondolandırmak mı
sizin taraf ne kadar altın takacak????
cevap yazana kadar 70 kuruşa düştü bileForumsal olarak size takı takmamız boynumuzun borcu
buyrun efenim bozdurun bozdurun harcayın helali hoş olsunn
bu mevzulara gircek miyiz ya cidden sonra da sen neden evlenmiyon
şey yapalım, boşver altını düğünü kim uğraşcak evlenelim gitsin
Ekonomi de takip ediyorcevap yazana kadar 70 kuruşa düştü bile
euro tercihim ama sen dolar dersen dolar olsunEkonomi de takip ediyor
Paraları dolardan çekelim mi manito
Daha demin ben bu adamı korudum bir deForumsal olarak size takı takmamız boynumuzun borcu
buyrun efenim bozdurun bozdurun harcayın helali hoş olsunn
Demek sadece donlardan alacağın yüzde payını düşünüyordun. İNCİNDİM...Daha demin ben bu adamı korudum bir de
@Bel far niente cemal hakkında ne dediysen doğruymuş
1 tl yi paylaşaraksen başlattınDemek sadece donlardan alacağın yüzde payını düşünüyordun. İNCİNDİM...
kim kiminle belli değilçıkar ilişkisi cemalim, çıkar bittiği gibi adamı unutur bunlar.... bunların hepsi şeytanın avukatı...............
Aklima gelen ikinci dizide o oldukavak yelleri....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.