ayak parmakları güzel deilse selam vermesişn bana bi zahmet ya topuğu filan guzel olmalı arkadas dahi olmam yoksa
Yoksa sen de mi ayaksevicisinayak parmakları güzel deilse selam vermesişn bana bi zahmet ya topuğu filan guzel olmalı arkadas dahi olmam yoksa
Gözümüzde canlandırttığın için teşekkür ederiz. Hindistandaki sokak lezzetleri isimli insta sayfaları gibi oldu şu an ruh halimAsla kimsenin ayağına dokunamam, bunlar bir de yalıyor, haz alıyor.
Dünya gerçekten çok renkli.
2 sayfalık konuda ben mi gozunuzde canlandirttim gerçekten? .dGözümüzde canlandırttığın için teşekkür ederiz. Hindistandaki sokak lezzetleri isimli insta sayfaları gibi oldu şu an ruh halim
senden başkasını gözüm görmüyor ki , bi tek senin mesajlarına odaklıyım (ya son mesajlara bakıp yazıyom ben hep aslkjdhakjshd)2 sayfalık konuda ben mi gozunuzde canlandirttim gerçekten? .d
Yürü çıkalım konudan ya, midem bulandı iyice.senden başkasını gözüm görmüyor ki , bi tek senin mesajlarına odaklıyım (ya son mesajlara bakıp yazıyom ben hep aslkjdhakjshd)
Ayağınızıda alın , gidin biz gidiyoz. Başka fetişli sayfalara bakçakmışız. Sivilce patlatma kıl dönmesi çıkarma. Siyah nokta emcükleme fetişlerinde buluşuruzYürü çıkalım konudan ya, midem bulandı iyice.
Herkesin fantazisi kendisine tabi jdjdjdd
Kusucam YAAAAyağınızıda alın , gidin biz gidiyoz. Başka fetişli sayfalara bakçakmışız. Sivilce patlatma kıl dönmesi çıkarma. Siyah nokta emcükleme fetişlerinde buluşuruz
Herkese aynı şeyi düşündürmüş :)))
Gıdıklanmıyor mu yalarken
Serçe ye sormuştum ben yalattıysa güzelse tavsiye ediyor mu diyeBilmem, hiç yalatmadım :/
Yok öyle deme, herkes snn gibi 40 no ayakkabi giymiyorSenin kriterleri estetikli kadın bile karşılayamaz nedir bu
Kıl kökünden tırnağa kadar
Dur sana sünnet fotolarımı atcam :))) 40 numara nedir ya :))Yok öyle deme, herkes snn gibi 40 no ayakkabi giymiyor
kıl kökü cidden itici duruyor bunlara dikkat etmek lazım
düşünsene ayaga bakıon ayagının kıl kökü belli olmuş siyah siyah .s
bakmasan bile dikkatini çeker la denize filan girerken ayy düşünemiyorum LAN
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.