Kumpirlik patates olduğuna eminim 😎 emeksiz şölen istiyorsun. Sende biraz heroluk sezdim 😎👌@Patrick Bateman senin omuzlarında çok yük var daha fazlasını yüklemek vicdansızlık olur
Senden de hiç patlıcan vibe almadık meselaKumpirlik patates olduğuna eminim 😎 emeksiz şölen istiyorsun. Sende biraz heroluk sezdim 😎👌
"Hero derken ya heroo ya mero olan mı", Tam bir kro algılayış biçimi. Ölmüş düşüncem seninkinden iyidir 😎👌 Ordan algıladığın şeylerle, gerçekte benimle takıldığında algılayacağın şeyler farklı olur.Nötr olman güzel birşey 😎Senden de hiç patlıcan vibe almadık mesela
Hero derken ya heroo ya mero olan mı
Bu mesaj Porsche direksiyonumdan yazılmıştır diye eklemeyi unutmuşsun :)"Hero derken ya heroo ya mero olan mı", Tam bir kro algılayış biçimi. Ölmüş düşüncem seninkinden iyidir 😎👌 Ordan algıladığın şeylerle, gerçekte benimle takıldığında algılayacağın şeyler farklı olur.Nötr olman güzel birşey 😎
Arabalarla ilgilenmem. Beni senin algılayacağın şekilde "keko" sanıyorsun sanırım. 😎 Üzgünüm, düşlediğin erkek buysa hak edeceksin 😎👌Bu mesaj Porsche direksiyonumdan yazılmıştır diye eklemeyi unutmuşsun :)
Amacım biraz farkındalık kazandırmak 😎 Sadece o karanlık ütopyadan çıkarsanız daha medeni olabiliriz. 👌 Herkesi senin bakış açından bakıyor sanırsan üzülmeye mahkumsun 👍😎@Patrick Bateman senin elit parmakların bana yazmakla kalitesinden ödün veriyor şu an farkında mısın? Tırrek bağcılar apachisiyiz
Nerden bildin şu an üzüldüğümü ağlıyorumAmacım biraz farkındalık kazandırmak 😎 Sadece o karanlık ütopyadan çıkarsanız daha medeni olabiliriz. 👌 Herkesi senin bakış açından bakıyor sanırsan üzülmeye mahkumsun 👍😎
Bu konuyu açmandan anladım 😎 Kendini yetersiz gördüğüne eminim. İstediğin düzeyde bir erkek bulmak için buraya yazmana gerek yok 👌 Onların dengine uygunsan eğer çoktan seni bulmuşlardı 👍😎Nerden bildin şu an üzüldüğümü ağlıyorum
Bu kadar zeki olman beni tahrik etti ben hep burdan erkek buluyorum kendime başlık açıp :))Bu konuyu açmandan anladım 😎 Kendini yetersiz gördüğüne eminim. İstediğin düzeyde bir erkek bulmak için buraya yazmana gerek yok 👌 Onların dengine uygunsan eğer çoktan seni bulmuşlardı 👍😎
Sana yakıyoruz 🚬 beni dertlendirdinErkekleri güldürebilen kadın vardı da biz mi çirkin güldük :)
Yattım Allah taş gibi kaldır beni kuş gibi uyku öncesi çocuk duasıHepsini anladımda taş gibi gülüş nasıl oluyor onu anlamadım..:)
😂Yattım Allah taş gibi kaldır beni kuş gibi uyku öncesi çocuk duası
Beyler, ne olursanız olun forumdan şu üç kişiyle sakın başınız belaya girmesin, Fluffy, Chen ve Cherry. Adamın aklını alırlar ben size soyliyim.
Benlik bir durum yokmuş neyse ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.