Balıkesir'in neresindesin sen2 yıl kaldım orada,
buraya 6 ay önce geldim bendeunlucky
Balıkesir'in neresindesin sen2 yıl kaldım orada,
buraya 6 ay önce geldim bendeunlucky
akçay'dayım kralBalıkesir'in neresindesin sen
hee çok ters bana reis yav. yine de yakınmışız. Müsait bir zamanda buluşur çay kahve içeriz.akçay'dayım kral
nasıl yakın yaa ? istanbul Mustafa Kemal buraya km'lerce uzaklıkta ?hee çok ters bana reis yav. yine de yakınmışız. Müsait bir zamanda buluşur çay kahve içeriz.
Bursa Mustafakemlapaş. Susurluk'un dibinasıl yakın yaa ? istanbul Mustafa Kemal buraya km'lerce uzaklıkta ?
bursaya arada bi yolum düşer. arkadaşım nilüfer'de, babamlar da bişi evlerdeydi unuttum. oradalar. gelirsem haberleşelimBursa Mustafakemlapaş. Susurluk'un dibi
Beşevler olabilir. Olur öyle pek bi mesafe yok yani olsun olsun 100 km. Benim vasıta durumu sıkıntı yoksa atlar geliridm.bursaya arada bi yolum düşer. arkadaşım nilüfer'de, babamlar da bişi evlerdeydi unuttum. oradalar. gelirsem haberleşelim
evet sanırım orasıydı.Beşevler olabilir. Olur öyle pek bi mesafe yok yani olsun olsun 100 km. Benim vasıta durumu sıkıntı yoksa atlar geliridm.
Hiç birinizle anlaşamayacağımı söyledikten sonra ben ne desem hakaret gibi olur.@KahKaha sence ben hangisi oluyorum?;s
@Raison Detre bunlarin hangisi acaba diye merak ediyorum
Sen gönlümüzde alfasınEn işe yaramazı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.