minicik alet baklara ne gelir dedin diye attım dı
umarim bu mesajından sonra bir faşist denk gelir sana
Ahahah faṣist uzak dursun, sanal da fetiṣiste de gerek yok 😆
minicik alet baklara ne gelir dedin diye attım dı
umarim bu mesajından sonra bir faşist denk gelir sana
Altı üstü 3 5 k bir şey yahuMaddi imkansızlık
epilasyon yaptırmak isteyen bacılarıma sponsor olmak ister misinAltı üstü 3 5 k bir şey yahu
sponsor varsa alabilirim yaa bi kaç tur ? 🙈epilasyon yaptırmak isteyen bacılarıma sponsor olmak ister misin
Sponsora gerek yok lazer değil mi bu ben bilem yaparım 🤣epilasyon yaptırmak isteyen bacılarıma sponsor olmak ister misin
Bir taşla diyorsun. ItıfıkgjfSponsora gerek yok lazer değil mi bu ben bilem yaparım 🤣
Sponsora gerek yok lazer değil mi bu ben bilem yaparım 🤣
Arayıp da bulamayacağı meslek olurdu jfjfjAsil mesleginden epilasyona mo gectin yoksaaa
Üç beşler bitmiyor yine çıkıyorAltı üstü 3 5 k bir şey yahu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.