Bence adamın kendinden iyi olduğunu görünce dumura uğramış gibidansözde oynayacakta yağdan kıpırdayamıyor :d
kıskançlık sezdim .Ddansözde oynayacakta yağdan kıpırdayamıyor :d
Alakası yok , dansöz olmaya elverişli değil fiziği : )kıskançlık sezdim .D
Uzmanlık alanı olanlara sormak lazım seveni vardırAlakası yok , dansöz olmaya elverişli değil fiziği : )
uzman olarak konusuyorum göbek dansi icin bir miktar yagli olmak gerekir.Uzmanlık alanı olanlara sormak lazım seveni vardır
sen de az uzman degilsin heeYanlış bilgi yaymayalım :d bir miktar evet ama yinede bel cevresi bi dansöz için çok kalın. Kesin bilgi
Kas öyle bir şey miydikasli meme : ))) bu
Aşağı düşmez miydi vurunca?Kalca takma galiba..
Bilmem ama mantikliAşağı düşmez miydi vurunca?
Nasıl büyütebilmiş? Süreyya hanım erkek poposu böyle kolay büyürken, kadınlar neden zorlanıyor sizceBilmem ama mantikli
Börek cörek derken büyümüyor muydu Alice hanimcim?Nasıl büyütebilmiş? Süreyya hanım erkek poposu böyle kolay büyürken, kadınlar neden zorlanıyor sizce
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.