Soru Acil Durum Kalkın Toplanın Kaygısızım Yok

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Naptınız benim büyük aşkım ve nefretlik sevdam @dinamickaygısız ıma naptınız?

Peynirli doritosum nerdesin :misshonk:

Ayak mantarı tadındaki aşkımız bu kadar mı sürecekti sana da yazıklar olsun... İlmek ilmek işledim içime seni... Coinlere verdiğin değeri vermedin büyük aşkımıza ama ben hala sensiz yapamıyorum... Ben yokken nasıl gidersin? Yazıklar olsun ekmeğe bile sürülmeyen taş kesmiş peripellam.. Sen benim Le`colamdın... Çekip giderken sızlamadı mı için @dinamickaygısız şimdi ne hallerdeyim biliyor musun 112'yi gereksiz meşgul edip seni sorup ceza yemeyi göze alacak hallerdeyim hatta 112'ye ibreti alem olsun diye 911'i arayabilirim hemen gel karahindibam. İnsan elektrik faturasını ödeyip öyle gider yazık...

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Kim küstürdü seni bebilotam hiç de küsmezdi oysaaaaaa

:keowkw7282:

Eru

Platin Üye
Dinamikçim senin nickine hiç yakışmıyor bu tavır. Fluffy hiç yalnız bırakılır mı? yapma etme kaparlar valla.

Lavinia

Platin Üye
O bir başak daralmıştır, duygusal dalgalanma yaşıyordur şuan hayatı ve kendisini sorguluyordur gücünü toplayınca gelecektir 🤪

Fluffy

🐼
Elmas Üye
O bir başak daralmıştır, duygusal dalgalanma yaşıyordur şuan hayatı ve kendisini sorguluyordur gücünü toplayınca gelecektir 🤪
Eskiden hayatı bize zehir ederdi. Gidip gelip laf sokardı ahhh ahhh tulum peynirim psikolojik şeylerini artık kendi başına yaşıyor

Üst Alt