Resim çizip tahmin etme oyunu oynadıkHee ben bir ara denemiştim onu, forumdakilerle oradan sohbet ediyorduk falan, hatta görüntülü de var.
Ama sevmeyip, geri silmiştim.
Yenilikçi bir insan değilim nfjdjd
ben bu oyun işlerine cahilimDiscord diye bir uygulama skype gibi ama genelde oyun oynayanlar kullanıyor 100 200 kişilik grup oluşturup istenildiği zaman sesliye aynı anda katılabiliyorsun. Dc diyoruz hep kısaltma işte
Çizim oyunu için indirme yok direk oynayabiliyorsun telefon tarayıcı uygulamasından chrome gibiBen de oynamak istiyore..
Valla benim işim gücüm oyun olduğu için 🤣🤣🤣 en sonunda oyun dcsi kuruldu forumda pek keyifliyim 🤣🤣🤣ben bu oyun işlerine cahilim
emekli amcalara benziyorum
profilinden anlamalıydım oyun canavarıValla benim işim gücüm oyun olduğu için 🤣🤣🤣 en sonunda oyun dcsi kuruldu forumda pek keyifliyim 🤣🤣🤣
Profilimde oyun var mıki kız 🤣🤣🤣profilinden anlamalıydım oyun canavarı
neblem sanki oyun karakteri edasında gibisi bişi 🤣🤣Profilimde oyun var mıki kız 🤣🤣🤣
Ben anımsamadım onuneblem sanki oyun karakteri edasında gibisi bişi 🤣🤣
tek bildiğim oyun subway surfers zkxnöznx oda öyle mi yazılıyordu bilmim
yav telefon oyunu varya tren yolunda bekçi kovalıyor sjshskbd o kadar uzağımBen anımsamadım onu
Tony tony chopper anime karakteri hihi
Oynamışım onuda hatırladım 🤣yav telefon oyunu varya tren yolunda bekçi kovalıyor sjshskbd o kadar uzağım
akıllı telefon ilk çıktığında çıkmıştı zjdnnd oyun oynamayı sevmiyorum bağımlılık sadece sigarada hoşuma gidiiOynamışım onuda hatırladım 🤣
İki gün kutlamaya gidiyorum yokum😂😂😂bir kişiyi daha 5k yoruma ulaştırdık
tebrikler @Lotus
iyi eglencelerİki gün kutlamaya gidiyorum yokum😂😂😂
Ama dönmedi rengim @CaT 😔😔😔
Zaten sarıydım kizNeye döneceeek sari olmus ya kizz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.